Een afscheidsparty van zijn dierbaren De ultieme droomwens van Eric Romp

Twee maanden geleden gingen wij op intakegesprek bij Erik Romp in Scherpenzeel. Helaas had hij kort daarvoor te horen gekregen dat hij nog maar een beperkte levensverwachting heeft. Erik runt, met zijn vrouw Anita, zelf een stichting waarmee zij mensen met een beperking in de gelegenheid stellen om te gaan vissen. Erik zijn ultieme droom was om met hen die van waarde zijn voor deze stichting maar ook met zijn vrienden en familie nog een keer het leven te vieren.

Vorige week ging deze droom in vervulling en staken onze vrijwilligers de handen uit de mouwen. Deze droom hadden we niet kunnen realiseren zonder hulp van Kaasboerderij de Weistaar en restaurant Kiplekker. Zangers Henk Kamphuis en Richard ten Oever hebben deze avond tot een succes gemaakt en Flitskast.nl heeft er voor gezorgd dat wij Erik nog een mooie videoboodschap kunnen overhandigen van alle aanwezige gasten.

Van Erik en Anita kregen wij terug dat ze ons ontzettend willen bedanken voor een geweldige avond. “Het was een avond met een lach en een traan, het geeft ons zoveel kracht en zoals Henk Kamphuis zo prachtig zong “YOU NEVER WALK ALONE ”

 

Recent Posts