Rijden in een Truck !! ” De ultieme laatste wens van Julia “

20 Juli 2016 was het zover,

De ultieme wens van Julia ging in vervulling. “Het rijden in een echte Truck”

Natasja had voor haar moeder, via Stichting Dreams4you, een droomwens van haar moeder aangemeld

Eerst zijn we met het hele gezin lekker gaan eten bij ’t Appeltje in Bergen op Zoom. Aangezien er een grote speeltuin was, heeft onze kleinzoon, Diego, zich prima vermaakt.

Klokslag 4 uur stond er een mega limousine klaar. Wat een fantastische auto en wat een aardige behulpzame chauffeur. Hij heeft volop foto’s gemaakt en de kleine mocht zelfs gewoon op de motorkap zitten voor de foto.

De auto was 9 meter lang en dat is “heel veel langer dan de auto van mamma of Oma”, aldus Diego. Binnenin was de auto van alle gemakken voorzien, dus zijn we heerlijk relaxend naar Etten-Leur gebracht.

In Etten-Leur stond een Scania vrachtauto al klaar bij rijschool Blom en na 2 rondjes oefenen op het terrein kwam de grote verrassing. Oma ging rijden door Etten-Leur en het hele gezin mocht meerijden.

Oma deed het heel goed onder toezicht van een heel relaxte instructeur, wat toevallig ook nog een oude bekende was. Hij had zelfs nog enkele kadootjes voor Diego en heeft nog geholpen met het maken van heel leuke foto’s.

Na een uurtje rijden werd Oma wel wat moe dus zijn we weer terug gereden naar de rijschool, waar alweer een taxi stond te wachten om ons terug naar Bergen op Zoom te brengen.

Wat een fantastische dag en hoe geweldig georganiseerd.

Natuurlijk heel veel dank aan de stichting Dreams4you, maar ook aan alle vrijwilligers, familie, vrienden en kennissen en een ieder die belangeloos heeft meegewerkt

Een lang gekoesterde wens van mijn vrouw is in vervulling gegaan. Het is een dag geworden waar we nog vaak met heel veel plezier aan terug zullen denken.

IMG_8417 IMG_8418 IMG_8419 IMG_8420 IMG_8421 IMG_8422 IMG_8423.

Recent Posts