Kom in actie

Hoe kom ik in actie

Stichting Dreams4You vervult de laatste wens van terminaal zieke volwassenen. Doe ook iets groots in het leven van een ander en kom in actie. Organiseer een eigen actie en help mee om een laatste droom uit te laten komen.

Meld je actie aan

Meld jouw actie officieel aan bij Stichting Dreams4You door een mail te sturen aan info@dreams4you.nl met daarin de voorgenomen actie en de datum van de actie.
Wij nemen u actieaanmelding vervolgens in behandeling en binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestiging per email met alle benodigde informatie.
Uiteraard helpen wij u graag om de actie vorm te geven. Hiervoor heeft Stichting Dreams4you Nederland een team van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn opgedeeld in regio’s. U ontvangt in de bevestigingsemail de contactgegevens van de regiovrijwilliger bij u in de buurt. Hij of zij zal u verder op weg helpen en uitleggen welke ondersteuning de vrijwilligers kunnen bieden.

Opbrengsten van uw actie

Stichting Dreams4you Nederland kan, vertegenwoordigd door een vrijwilliger of medewerker, een symbolische cheque in ontvangst nemen na afloop van de actie. De daadwerkelijke opbrengst kan u overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het actienummer, dat u toegewezen heeft gekregen in de bevestigingsmail.

Uw actie op de website

Evenementen, die toegankelijk zijn voor het publiek nemen wij op in onze agenda.
Indien u na afloop van de actie een verslag van uw actie met een paar mooie foto’s naar ons mailt: info@dreams4you.nl, dan kunnen wij uw actie op onze website plaatsen. Op die manier inspireert u wellicht anderen om zich ook actief in te zetten voor Stichting Dreams4you Nederland.