Over Stichting Dreams4You

Stichting Dreams4You Nederland realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassen met een levensverwachting van maximaal 12 maanden.

Het doel van de stichting is om zoveel mogelijk dromen van mensen met een levensbedreigende ziekte te vervullen.

Op deze manier laat Stichting Dreams4You de ‘dromer’ ondanks het grote verdriet en de moeilijke periode waarin hij/zij zit weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. Dit geldt niet alleen voor de dromer, ook voor de mensen die dicht bij hem/haar staan.

Daarnaast vergroot Stichting Dreams4You de sociale en persoonlijke betrokkenheid: de dromen worden waargemaakt door vrijwilligers – mensen die zich belangeloos inzetten om iets moois te doen in het leven van de ander – samen met familie, vrienden en kennissen van de dromer.

Als u iemand kent die niet lang meer te leven heeft, en u weet dat er nog een onvervulde droomwens is, dan willen wij alles doen om die te realiseren. Daarin gesteund en geholpen door sponsoren, donateurs en een netwerk van toegewijde vrijwilligers.

Sinds het ontstaan van het idee in 2008 beleefden inmiddels al meer dan 250 volwassenen hun laatste wens. Deze wensen heeft de Stichting Dreams4You kunnen realiseren dankzij de inzet van vele vrijwilligers, bedrijven, clubs, verenigingen en structurele steun van donateurs en sponsoren.

Onvoorwaardelijk iets willen doen voor je medemens: dat idee is gebundeld in Stichting Dreams4You Nederland.
Iets doen voor een ander, je onvoorwaardelijk geven en iets willen betekenen: we kunnen het allemaal.

Stichting Dreams4you laat dromen uitkomen.