Als een vogel zo vrij in een Ballonvaart

 In Uncategorized

Het was een grote wens van Meindert om samen met zijn dochter Dyde en begeleider Onky de lucht in te gaan met een ballon.
Op vrijdag 2 juli ’21 na een lange periode van uitstellen door corona heeft de ballonvaart s’avonds om 20.00 plaatsgevonden.
Aan de start van de vaart waren er aantal bekenden aanwezig om te zien hoe wij de lucht in gingen. Het opstijgen was spannend maar toen we eenmaal op 400 meter in de lucht voeren konden we rustig van het uitzicht genieten. Door het zonnige weer hebben we een prachtige belevenis boven Apeldoorn en omstreken ervaren. De landing was spectaculair op een klein stukje grond van een nabij gelegen boer.
De ballon dreigde in de bomen te landen en de mand kantelde bijna toen hij door de wind een stukje opsteeg. Met hulp van omstaanders hebben we de ballon naar een veilig stukje grond weten te duwen. Na het opruimen werden gedoopt met champagne en kregen we een speld als herinnering.
Namens Meindert, Dyde en Riwis zorg welzijn willen we Laureanne van Stichting Dreams4you bedanken voor het realiseren van de droom van Meindert.

Doe Iets groots in het leven van een ander

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt