Bidden in Lourdes als droom

 In Uncategorized

‘Edna’s laatste wens was om naar Lourdes te gaan om te bidden.
Om 10:00 uur zijn wij vertrokken van huis en van Schiphol naar Toulouse gevlogen. Voor alles was gezorgd, van de parkeerplek tot de tickets, de huurauto, het hotel en zelfs de pater. De pater heeft voor haar nog een Eucharistieviering gedaan. En daarna heeft hij haar nog uitgebreid getroost. Dat was een emotionele gebeurtenis. De pater heeft Edna later zelfs nog in het hotel bezocht.

Hierna hebben wij de crypte de la Basilique de la Immaculee Conception bezocht en de film van Bernadette bekeken. De 2e dag, donderdag zijn wij naar de baden van ’Sanctuaire notre Dame de Lourdes’ gegaan. De zusters hebben ons in de doeken voor het baden gewikkeld en voor Edna en voor ons gebeden. Dit was een zeer emotionele gebeurtenis voor Edna en voor ons uiteraard ook. Na het baden voelden wij ons als het ware verlicht. Dat is moeilijk in woorden uit te drukken voor andere mensen maar een onderdeel van ons geloof.

Uiteraard hoort hier ook bij dat wij kaarsen aangestoken hebben voor de kinderen van Edna en de mensen die wij liefhebben. Daarna hebben wij een rondwandeling gemaakt om van de bijzondere schoonheid van Lourdes te genieten. Wij zijn daarvan erg onder de indruk en speciaal geldt dit natuurlijk voor Edna.’

Graag wil ik u bedanken voor uw betrokkenheid en hulp. Mede dankzij u hebben wij de droom van Edna kunnen organiseren. Ook Edna is u zeer dankbaar, het was voor haar een hele bijzondere reis.

 

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt