De liefde voor racen en ajax als laatste wens

 In Uncategorized

De liefde voor Racen en Ajax

Racen en Ajax, 2 grote liefdes van Raymond. Ook niet gek dat hij als laatste wens had om beide nog een keer te mogen bezoeken. Helaas is het door de corona lastig om een wedstrijd van Ajax bij te wonen, maar dat mocht de pret niet drukken. We kregen de kans om toch een kijkje achter de schermen te nemen in het stadion. Dit vond Raymond geweldig. Hij heeft in volle teugen genoten. Ook kreeg hij een voetbal met alle handtekeningen en de gehele middag heeft hij deze niet meer losgelaten. We konden echt overal een kijkje nemen en natuurlijk op de stoelen zitten in de kleedkamer en in de dug-out, samen met onze zoon die ook groot Ajax fan is.

Daarna moesten we even geduld hebben, maar ook Zandvoort had op 22 april een speciaal moment om te racen in een Formule 3 auto. Eerst thuis opgehaald worden met een Porsche om geheel in stijl naar Zandvoort te gaan. Daar aangekomen mochten we in pitbox 1 verblijven waar de auto’s klaar stonden. Heel bijzonder dat Rob Kamphues er ook bij aanwezig was en gesproken te hebben over de formule 1. Samen met Rob en zijn collega’s deden ze er alles aan om Raymond in de auto’s te krijgen en dat is gelukt!!! Wel drie keer heeft hij kunnen racen over het circuit en zijn reactie was “GAAF MAN”, met een brede glimlach! Als één van de eerste over het nieuwe circuit, geweldig. Na deze mooie middag is hij nog geheel in stijl thuis gebracht in een Porsche, dit maakte deze dag tot een heel groot succes.

We willen zowel het Johan Cruijff Stadion en de organisatie Groot Hart bedanken voor al hun inzet. Ook Gabrielle en Donald van stichting Dreams4you voor hun betrokkenheid en het helpen deze dromen te realiseren. De herinneringen zijn goud waard! Dank jullie wel, liefs Raymond, Sandra, Eva, Sem en Sara.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt