Ed sheeran concert bezoeken: De droomwens van Coby

 In Uncategorized

De droomwens van Coby was : een concert van Ed Sheeran bijwonen, samen met haar kinderen!

deze droomwens ging recent in vervulling dankzij de inzet van onze droomvervullers mocht Coby naar Ierland

zie hieronder Coby haar persoonlijke verhaal:

Donderdagochtend 3 mei 2018, om 6.30 uur begint de reis.

Met de rolstoeltaxi gaan we richting Schiphol. We checken in en gaan via een lange tocht door de gangen van Schiphol, richting de gate om na niet al te lang wachten aan boord te gaan van ons vliegtuig. Het is zo goed geregeld dat Coby met haar eigen rolstoel tot aan het vliegtuig wordt begeleidt. Rond 9.30 uur vliegen wij met Ear Lingus naar Ierland. De vlucht verloopt prima, ook voor Coby. Rond 11.00 uur landen we op het vliegveld in Cork, Ierland. We gaan als laatste uit het vliegtuig, omdat ze de rolstoel van Coby eerst nog uit het ruim moeten halen, daardoor hoeven we niet lang op onze koffers te wachten. Met de taxi richting het hotel. We krijgen een prachtig ruime familiekamer en Coby kan dan eindelijk even gaan rusten na een vermoeiende reis.

Vrijdag 4 mei 2018, de dag van het concert.
Na een wat moeilijke start voor Coby, wordt het gelukkig toch een fijne dag. Coby en haar dochter Kelly krijgen van het hotel een manicure behandeling aangeboden, waar ze allebei enorm van genieten.   Daarna is het tijd om ons klaar te maken voor het concert. Na het diner worden wij om 18.30 uur opgehaald. De chauffeur van de rolstoeltaxi is een hele geschikte kerel. Er is geregeld dat wij dichtbij het stadion kunnen worden afgezet, maar omdat er een enorme menigte op de been is richting het stadion en er veel beveiliging is rondom, wordt het voor de taxichauffeur een hele uitdaging om ons zo dicht mogelijk af te zetten. Nadat hij even goed overleg heeft gehad met een politieman, lukt het hem toch om ons vlakbij het stadion af te zetten. Na een korte wandeling komen wee aan bij het stadion en worden we netjes, via de rolstoelroute, het stadion binnen gelaten. We hebben prachtige plaatsen. Het zonnetje is er ondertussen ook bijgekomen. Als we het stadion binnen komen treedt de zangeres Anne-Marie op. Ze is een geweldige zangeres en geeft een mooi optreden, maar rond 20.45 uur is het dan eindelijk echt zover. Ed Sheeran betreedt het podium en het hele stadion gaat uit z’n dak. Als hij begint te zingen is dat even een heel emotioneel moment, want het is toch maar mooi gelukt, met de hulp van heel veel lieve mensen en in het bijzonder ook de hulp van Stichting Dreams4You, die alles super hebben geregeld! Gelukkig gaat het met Coby, naar omstandigheden, ook vrij goed. Het concert is echt grandioos goed en Coby en haar kinderen zitten enorm te genieten!! Het is echt een geweldige ervaring, dat ze dit nog met elkaar mogen beleven. Rond 22.45 uur is het concert afgelopen en begeven wij ons naar buiten. Dezelfde taxichauffeur van de heenreis staat niet ver weg op ons te wachten en brengt ons, dwars door de enorme menigte, weer veilig terug naar ons hotel. Daar genieten we nog even na van een fantastische avond en gaan daarna zeer voldaan naar bed.
Zaterdag 5 mei is gelukkig een dag om uit te rusten. Dat is heel erg fijn!

Zondagochtend 6 mei rond 2.15 uur gaat de wekker en is het tijd om ons klaar te maken voor de terugreis   Om 3.30 uur worden we opgehaald door dezelfde taxichauffeur van vrijdagavond. Op het vliegveld van Cork nog snel een paar souvenirs gekocht en rond 6.00 uur vliegen we terug naar Nederland.

Het was echt een fantastische belevenis, waar Coby en haar kinderen enorm van hebben genoten.
Ze willen iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt, Hartelijk Dank!!
Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt