Een heerlijk verwen weekend als ultieme droomwens

 In Uncategorized

Recent ging de droom van Danielle in vervulling:

“Heerlijk worden verwend aan de kust”

Vrijdag:
Vrijdag zijn wij aangekomen en werden wij hartelijk welkom geheten en werd ons meteen iets te drinken aangeboden.
Vervolgens werd super luxe onze auto in de garage gereden en de bagage naar onze kamer gebracht.
Hier wachtte er al één verrassing een upgrade naar een kamer met zeezicht. Het was mooi weer en wij beide hadden het idee dat we toch op Mallorca waren.
Vervolgens hebben we een bezoek gebracht aan Montana’s Woonwinkel van Chateau Meiland. Hier hebben we heerlijk even rond kunnen kijken en als verrassing stond er een cadeau tas voor Daniëlle klaar. Hierin zaten onder andere een Hoodie van Wijnen wijnen zat, een tas met de tekst Wat Goed, een waterglas van Chateau Meiland, etc.tc
Na dit bezoek zijn wij terug gegaan naar het hotel waar we wat lekkernijen en wat te drinken hebben besteld en dit op de kamer genuttigd. s’Avonds heerlijk gegeten en samen naar The Voice gekeken.

Zaterdag:
Vandaag vroeg het ontbijt besteld 08.00 uur. Heerlijk op het gemak ontbeten, om vervolgens Daniëlle om 10.00 uur bij de schoonheidsspecialiste af te leveren. Hier heeft zij een lekkere gezichtsbehandeling gekregen en zijn haar wimpers en wenkbrauwen geverfd. Daarna samen naar de kapper waar beide ons haar is geverfd, geknipt en geföhnd. Aansluitend van het Beauty centrum een make-up aangeboden gekregen. Uiteindelijk was het bijna 15.00 uur voordat we klaar waren. Waarna we Daniëlle haar 3de verrassing konden aanbieden, ze kreeg een echte foto-shoot in het Beach house van het hotel. Het Beach house ligt aan het strand waar we in luxe door het hotel met de auto naar toe zijn gebracht. Hier werden we opgevangen met een drankje om vervolgens een korte foto-shoot te krijgen van Max. Na dit alles was Daniëlle enigszins vermoeid en zijn we terug naar het hotel gegaan. Daniëlle wilde graag s’avonds sushi eten, zo gezegd zo gedaan, sushi besteld en vervolgens heerlijk op de hotelkamer opgegeten.

Zondag:
Toen Daniëlle zich aan het douchen was hebben we de eettafel versierd en stond haar feestmuts als klaar. Want we vieren vandaag haar verjaardag, wat een verrassing voor haar.
En bij een verjaardag horen cadeautjes en natuurlijk waren die er ook. Wederom vroeg ontbeten en heerlijk samen zitten praten, wat voor ons beide emotioneel was. We wilden over het strand gaan wandelen, dit is uiteindelijk niet zo gek lang geweest omdat het weer niet mee werkte. Besloten om dan maar door het centrum van Noordwijk te lopen wat goed te doen was. Toen terug naar de kamer want het was bijna tijd voor Daniëlle haar 5de verrassing een heerlijke luxe High-Tea. Wat een genot, van sandwiches, hartige hapjes, zoete lekkernijen, heerlijke smaken thee. s’Avonds wilde Daniëlle graag Fish & Chips (kibbeling) eten, dus zijn we naar het centrum gelopen en op het gemak hier eten gehaald om dit vervolgens op de kamer op te eten.

Maandag:
Vroeg ontbeten om vervolgens onze spullen in te pakken en te beseffen dat het weekend om was gevlogen.
Het was een weekend met een lach en een traan maar wat hebben we genoten.

een speciale dan aan Grand hotel Huis ter duin en Max van Wijnen fotografie Noordwijk

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt