Een heerlijke vakantie weg als ultieme droomwens van Jan

 In Uncategorized

Een heerlijke vakantie als ultieme droomwens voor onze dromer Jan. Hieronder volgt zijn persoonlijk verhaal.

Als je van de ene dag op de andere te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en er geen hoopvol levensverwachting is dan lijkt dat onwerkelijk. Helaas is het wel de realiteit . Het verwerken hiervan valt niet mee. Echter ik krijg heel veel steun van collega’s, vrienden, buren en familie.

Zo kreeg ik vanuit mijn leidinggevende het verzoek of ik nog een wens had. Dit kwam voor mij als een aangename verassing. Na een korte bedenktijd heb ik aangegeven wat ik wel leuk zou vinden. Mijn leidinggevende heeft toen Stichting Dreams4you ingeschakeld. Na overleg met de droomvervuller Frits Postma en mijn leidinggevende zijn zij aan de slag gegaan. Dit resulteerde als snel naar vervulling van mijn wens. Zo zijn mijn echtgenote en ik een midweek weg geweest. Er was een mooie chalet voor ons geregeld in het plaatsje ijhorst. Vanuit deze locatie hebben we diverse activiteiten ondernomen Zoals :

Varen met fluisterboot in de weerribben.

Fietsen in het mooie natuurgebied in en rondom Kalenberg -weerribben

Fietsen in Reesterdal met daarbij een bezoek gebracht aan Staphorst en ooievaarsopvang de lokkerij

Bezoek aan Hunebed centrum.

Daarnaast was alles ook in de puntjes geregeld. Zo was er s ’morgens broodjes service , en s’ avonds een diner geregeld, en overdag konden we gaan lunchen waar we wilde. Hoe luxe wil je het hebben.

De betrokken partijen zoals het park waar we verbleven en het restaurant waren goed op hoogte van mijn ziekte en beperkingen.                Ze hebben hier uitstekend op geanticipeerd.

Ik wil een ieder bedanken voor deze hele mooie week en Stichting Dreams4you voor het realiseren van deze wens

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt