Een helikoptervlucht boven “zijn stukje Zeeland”

 In Uncategorized

Een helikoptervlucht boven “zijn stukje Zeeland”

Recent ging de droomwens van Dromer René in vervulling. René wilde nog graag met een helikoter vliegen boven zijn geliefde stukje Zeeland en afscheid nemen van de mooie omgeving en herinneringen. dankzij de inzet van onze droomvervuller en met hulp van verschillende bedrijven, familieleden en vrienden.

Een persoonlijk verslag van de dochter van René:

Op zondag 27 Mei werd de droom van mijn vader in vervulling gebracht. Zijn laatste wens was om een helikopter vlucht te maken over het eiland Goeree-Overflakkee.  We werden in de ochtend opgehaald door een ouderwetse Londense Taxi. Mijn vader houdt van speciale auto’s en dit was een hele leuke verassing voor hem. Na een mooi rit over het eiland en een stukje Zeeland kwamen we aan bij het helikopterplatform. Meteen stond er een fotografe klaar om alles vast te leggen en mooie foto’s te maken van deze speciale dag met ons gezin. Daarna is hij samen met mijn moeder de helikopter ingegaan en hebben ze een vlucht van een half uur over het eiland gekregen. Mijn vader is niet het type dat erg enthousiast zijn gevoelens toont, maar hij kwam terug met een grote lach op zijn gezicht en twinkelende ogen.  Nadat hij bijgekomen was van de vlucht werden we weer thuis gebracht met de taxi en stond er een lekkere lunch op ons te wachten van een lokaal cateringbedrijf. Het was een hele bijzondere dag en namens ons hele gezin willen we iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Wij zullen dit nooit meer vergeten en zijn heel blij dat mijn vader dit heeft mogen mee maken.

Nogmaals hartstikke bedankt voor alles! Ook namens mijn moeder. Ze is er nog steeds van onder de indruk wat we allemaal hebben kunnen doen (en wij allemaal trouwens). Het was een mooie dag om op terug te kijken. 

Vriendelijke groetjes, 

Quirine Beukers 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt