Een huifkartocht als ultieme droomwens

 In Uncategorized

Vandaag is de droom van Rob gerealiseerd.

Hieronder en persoonlijk verlsag;

Rob zijn laatste wens was het maken van een huifkartocht en een overnachting met kampvuur in het bos. Dreams4you heeft heel snel actie ondernomen omdat er weinig tijd was om de wens in vervulling te laten gaan. Na de intake is er een realistisch plan gemaakt dat heel dicht bij de droom van Rob kwam,  maar realistischer was in verband met de gezondheid van Rob. Fijn dat er zo zorgvuldig is gewerkt!

Na de intake met Rob op vrijdag zijn Margreet en Shanna van dreams4you heel hard aan het werk gegaan, zodat de droom al dinsdags vervuld kon worden. Alles was tot in de puntjes verzorgd, overdacht en georganiseerd. Zonder de belangeloze bijdrage van Rige en zijn broer van “Stal Schaft” was deze droom uitvoeren niet mogelijk geweest.

Vanochtend om 10.15 kwam de taxi voorrijden om ons vanuit Vleuten naar Lage Vuursche te brengen. Daar aangekomen konden we drankjes voor onderweg ophalen bij het restaurant “Buiten in de kuil”.

Rige en zijn broer waren druk in de weer om de 2 paarden voor de marathonwagen in te spannen. Ook de paarden waren broers. Met veel hartelijkheid, humor en zorg zijn we ontvangen. Rob mocht naast Rige op de bok plaats nemen voor een tocht van anderhalf uur door de bossen. Rob was er helemaal stil van maar stak regelmatig zijn duimen omhoog, om te laten zien dat hij met volle teugen genoot. Het hoogtepunt van de tocht was wel het moment dat Rob zelf de teugels in de hand mocht nemen om de paarden te mennen. Hij leek wel een paardenfluisteraar en de paarden gehoorzaamde hem prima. Op een stuk waar de paarden gewend waren in galop te mogen nam Rige de teugels weer over en gingen ze er als een speer vandoor. Het leek ineens wel 4 PK zo hard schoten ze er vandoor.Na deze geweldige tocht werden we weer afgezet bij het restaurant “Buiten in de kuil” waar een groot vuur voor ons was aangestoken. Ook daar werden we omringd door zorgzaamheid en we hebben daar kunnen genieten van een verrukkelijke BBQ midden in het bos. Omdat er nog veel vlees over was hebben we voor Rob nog wat extra op de BBQ gebakken om mee te nemen.Zelfs de reis terug was bijzonder. Het gesprek tussen Rob en de moslim taxichauffeur waarbij het over sterven en het hiernamaals ging, vanuit ieders eigen perspectief was ook een speciale ontmoeting. Heel erg moe, maar blij en voldaan hebben we Rob weer afgezet. Hij keek nu al uit naar de filmpjes van de tocht!!

Iedereen heel erg bedankt!

 

“Doe iets grots in het leven van een ander”

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt