Een ontmoeting met André Rieu

 In Uncategorized

Een met André Rieu als laatste wens

9 juni 2021
Voor de verjaardag van mijn moeder hadden we kaarten gekocht voor het concert van André Rieu op het vrijthof. Helaas werd mijn moeder ziek. Na het bericht dat mijn moeder niet meer beter zou worden was haar eerste opmerking dat ze het zo jammer vond dat ze de concerten op het vrijthof niet meer mee kon maken. Daar moesten we wat mee.
Hoe mooi zou het zijn dat ze dat daar wel naar toe kon indien alles anders gefaciliteerd kon worden? Deze vraag hebben we neergelegd bij Stichting Dreams4you.
Dat uiteindelijk ook de concerten van 2021 door corona werden uitgesteld was een diepe teleurstelling. Geheel onverwachts kregen we eind mei een telefoontje van Susan en Janny, onze droomvervullers bij Dreams4you, dat mijn moeder toch naar André Rieu mocht. Concerten konden nog geen doorgang vinden maar we kregen wel een uitnodiging voor een rondleiding in de studio. Fantastisch! Wat een mooi alternatief. En zo werden we welkom geheten in de studio’s van André Rieu met koffie en vlaai. Daarna nam Pierre het woord en vertelde ons van alles over het reilen en zeilen achter de schermen van deze prachtige Rieu organisatie. We kregen de eerste opnamen van de nieuwste cd te horen waarop zelfs werd gedanst! Om de beleving compleet te maken werd iedereen uitgenodigd om in december het concert in de MECC bij te wonen! Uiteraard kwam André zelf ook kijken hoe het met zijn gasten ging. Met een praatje, een lach en een foto ging iedereen daarna naar huis. Elke Dromer kreeg ook nog een goodiebag mee.
Het was een bijzondere middag. Mijn moeder heeft genoten. Wij hebben genoten. Een mooie herinnering. Wat fijn dat ze dit nog mocht meemaken.
Dank jullie wel!
Inge Arendsen

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt