Een reis naar het Gardameer de ultieme droom van Joop

 In Uncategorized

De ultieme droom van Joop Boogaers was om met echtgenote Wies, dochter Emmy, zoon John en schoonzus Riky zijn geliefde Gardameer en met name Peschiera del Garda te bezoeken. De bestemming die ze tot 11 jaar geleden ruim 25 jaar lang elk jaar bezochten.
Hieronder een persoonlijke reactie:

Peschiera del Garda;
We zijn aangekomen bij ons appartement ,vlakbij Camping del Garda. De plek waar we vroeger als gezin zo vaak op vakantie zijn geweest en de wens van mijn vader en moeder om hier nog eens naar toe te kunnen gaan. Meteen ook maar lekker Italiaans genieten met tapas en een lekker wijntje.

We hebben er zo naar uitgekeken. Zoveel herinneringen van vroeger kwamen weer naar boven. Het is gelukt. We zijn er. Peschiera del Garda. De plek waar we vroeger als gezin zo vaak op vakantie zijn geweest. De wens van mijn vader en moeder gaat in vervulling. We gaan genieten en weer mooie momenten beleven die we aan onze herinneringen kunnen toevoegen. Dreams4You , dankjewel voor het mogelijk maken van deze reis.

Vanochtend in ons vaste ritme op kunnen staan en ontbijten. Nog een laatste kopje koffie en dan is het toch echt tijd om naar het vliegveld te gaan rijden. Onze vakantie in Peschiera del Garda zit erop. De wens van ons pap en mam, om daar nog één keer naar toe te kunnen gaan, om alles nog eens terug te zien na al die jaren, om oude herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Een vakantie die met hulp van Dreams4You werkelijkheid is geworden. Wat hebben we genoten, wat hebben we een geweldig mooie week gehad!

“Doe iets groots in het leven van een ander”

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt