Genieten in de Middellandse zee en elkaar als ultieme droomwens van Leo

 In Uncategorized

Dat was de ultieme droomwens van Leo die wij recent in vervulling hebben laten gaan.

Hieronder het persoonlijke verslag van Leo.

Op zondag 27 april 2013 zaten we in het PEC voetbalstadion heerlijk in het zonnetje. Plotseling begon Leo enorm te schreeuwen om daarna totaal bewusteloos voorover te vallen. In het ziekenhuis bleek hij een enorme hersentumor te hebben die inoperabel bleek. Het is een langzaam groeiende tumor die op een gegeven moment omslaat naar snel groeiend en dan zal Leo binnen een paar maanden komen te overlijden. Een tijdbom dus in zijn hoofd dus en geen idee wanneer hij af zal gaan. Diverse keren is Leo door het oog van de naald gegaan. Hersenvlies ontsteking, twee keer een SMART aandoening waardoor hij bij non stop toevallen kreeg. Om de 3 maanden moet hij in de MRI en de uitslag is iedere keer weer spannend en dit al 8 jaar lang. Vorig jaar oktober 2020 kregen we te horen dat de tumor echt aan het groeien was en dat Leo acuut met het laatste redmiddel wat nog voorhanden was moest gaan beginnen. Als deze chemo zou aanslaan had hij nog anderhalf tot twee jaar hebben. Helaas bleken zijn bloedplaatjes te laag in aantal dus konden ze maar een kwart kuur geven. Een jaar is voorbij en de tumor is nog steeds de baas maar met Leo gaat het relatief goed.
Leo hoopte al jaren nog een keer in de Middellandse Zee te zwemmen. Als hij er nog echt van wilde genieten en nog zou kunnen zwemmen dan zouden we nu moeten gaan.
Door toeval kwam ik op de Facebook pagina van Dreams4you. Ik dacht ik probeer het gewoon. 2 Dagen later werden we al gebeld. Leo werd gevraagd of dit echt zijn droom was en Bert onze vrijwillige droomvervuller ging meteen voor hem aan de slag.

2 Weken later zaten we al in het vliegtuig. Het was alsof we droomden. We konden het gewoon niet geloven dat we echt op weg gingen naar Ibiza. Daar aangekomen kwam de regen met bakken tegelijk naar beneden. Maar de volgende dag was er een strak blauwe hemel en 22 graden. Het eerste wat Leo deed was de Middellandse Zee in. Het was best koud maar het moest van Leo gebeuren en zo geschiedde. Daarna heeft hij er elke dag in gezwommen en aansluitend lekker de warme Spa van het hotel opgezocht. We hebben heerlijk langs het strand gewandeld. We zijn er nog een paar keer op uit geweest met de taxi. Leo genoot met volle teugen. Alle adrenaline die hij overdag opdeed, gebruikte hij optimaal. We hadden een heel fijn hotel met een goede keuken waar je lekker van alles kon eten, zoveel je maar wilde. Elke avond patat wat Leo betrof met heerlijke toetjes en drankjes. Hij ging helemaal los.

Het was spannend om deze reis te ondernemen maar wat zijn we heel blij dat we doorgezet hebben. Vooral zijn we dankbaar dat dit voor ons georganiseerd is door Dreams4you en dat alle sponsors ons dit gegund hebben. We hadden echt weer het gevoel dat we leefden, dat we samen konden genieten. Het leven was weer even mooi.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt