Genieten in het Daf fabriek en afsluiten in het Daf museum als ultieme droomwens voor Koos

 In Uncategorized

De Daf fabriek bezoeken als oud vrachtwagenchauffeur als laatste wens. Nog een keer een grote glimlach op het gezicht van Koos toveren.

dat was de wens die bij ons was binnengekomen. Onze trouwe vrijwilligers gingen meteen aan de slag. Hieronder een persoonlijk verslag.

Koos had vroeger altijd graag vrachtwagenchauffeur willen worden, maar hier is het nooit van gekomen. Zo is zijn voorliefde voor de  DAF vrachtauto’s ontstaan. Bij de vraag wat zou je nog graag willen doen, was zijn antwoord resoluut “naar de DAF fabriek”.

Ondanks corona was het gelukkig mogelijk deze droom waar te kunnen maken. Na een overheerlijke lunch was het tijd om een bezoek te brengen aan de DAF fabriek. Na een warm welkom en een introductiefilm was het tijd voor de rondleiding. Het was even een strubbeling om in het treintje te komen, maar wat vond hij het leuk. Koos was erg blij om eindelijk ook met andere liefhebbers over DAF te kunnen praten. Gelukkig kon hij onderweg naar het museum nog een korte glimp opvangen van de nieuwe DAF.

Na het museum verkend te hebben en nog een mooi gesprek met een andere DAF liefhebber ging hij voldaan naar huis.

Het was een dag om nooit te vergeten

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt