Genieten met de kleindochter als ultieme laatste wens.. wat kunnen kleine dromen toch waardevol zijn.
Hieronder een persoonlijk verslag:

Oma en ik hebben samen een geweldige tijd gehad in het Kurhaus. Het was zo mooi en luxe. Onze kamer was gaaf en het uitzicht over de zee was zo mooi. De eerste avond hebben we bij ‘Het zusje’ (tapas restaurant) gegeten. We houden heel veel van kaarten dus we hebben tussen de hapjes door gezellig gekaart. Het eten was er super lekker. Het leek net alsof we een schilderijtje op ons bord kregen. We waren er rond half 7  en we gingen pas om half 11 weg.
De tweede dag hadden we om 08.00 uur ontbijt gegeten en om 10.00 uur zijn we gaan zwemmen. Daar mochten we de hele dag blijven. We hadden buiten twee ligbedden met mooi uitzicht over de zee. Vervolgens kregen we om 12 uur een heerlijke oosterse massage. Het was erg relaxed. Om 19.00 uur gingen we bij het restaurant ‘Waves’ eten waar ik een heerlijke zeebaarsfilet heb gegeten.
De laatste dag zijn we weer om 10.00 uur gaan zwemmen waar ik zelfs nog een massage kreeg. Om 14.00 uur hadden we een high-tea. Het was super lekker en een hele goede afsluiting. Ik wil iedereen bedanken die er voor heeft gezorgd dat oma en ik deze geweldige ervaring samen konden beleven. Een beleving om nooit meer te vergeten!