Genieten op een cruise schip door de middelandse zee als ultieme droomwens

 In Uncategorized

Dit was de ultieme droomwens van John. hieronder een persoonlijk verslag;

Juni 2022 na veel voorbereiding mocht de wens van John in vervulling gaan.
John kreeg in november 2020 de diagnose ALS.Op dat moment stort je wereld in, de doktoren konden niets voor hem doen en zeiden tegen John ga leuke dingen doen stel het niet uit. Op dat moment zaten we in een lockdown reizen was toen geen issue. Al met al heeft John wel leuke dingen gedaan zoals vissen, fietsen, vakantie naar Spanje etc.
In maart gaf John aan dat hij nog een mooie reis wilde maken. Zijn droom was Barcelona en Rome, ik heb toen contact gezocht met Stichting Dreams4you al snel werd ik benaderd door Gijs vanaf het moment dat Gijs mij belde (21 maart) werd alles in volle gang gezet.
Wat fantastisch wat Gijs allemaal voor ons geregeld heeft, je kan het zo gek niet benoemen van het funden van de droom tot aan het regelen van een taxi.4 juni was het dan zover. Om 4 uur s’ochtends werden we opgehaald door de taxi en reden we naar Schiphol. Het avontuur kon beginnen. Na wat vertraging vlogen we richting Genua, daar aangekomen stond een alleraardigst mevrouw van de Costa op ons te wachten vandaar uit hadden we een transfer naar het cruiseschip Costa Smeralda. Na een half uurtje kwamen we aan, we wisten niet wat we mee maakte zo een mega schip. Aan boord aangekomen konden we onze ogen niet geloven alles was er. Super lieve behulpzame mensen, lekker eten en drinken je kon het zo gek niet bedenken het ontbrak ons aan niets. Rond 19:00 uur gingen we varen richting Marseille waar we de volgende ochtend aan kwamen. Zo hebben we in die week Barcelona Mallorca Palermo civitavecchia- Rome aangedaan. De reis voor John was een dikke 10!!!!! Dankzij jullie steun en hulp hebben we de wens van John mogen vervullen, dankjullie wel daarvoor!!!!!!

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt