Genieten van de snelheid in verschillende race auto’s

 In Uncategorized

ALS…een moordende ziekte
Twee jaar geleden werd bij onze goede vriend Meindert de spierziekte ALS vastgesteld. Een hele klap voor hem en iedereen om hem heen. De ziekte greep enorm hard om hem heen en na bijna twee jaar is de kwaliteit van leven enorm achteruit gegaan. Om toch nog wat vreugde in zijn leven te brengen hebben we bedacht een droom waar te maken.
In samenwerking met Dreams4You en de vrijwilliger daarvan, Donald, hebben we het waar kunnen maken!

Maandagavond hebben we samen met Alma haar zoon en zijn gezin Meindert en zijn vrouw Alma opgehaald in een Hummer limousine! Naar het prachtige hotel gereden in Zandvoort! ‘s avonds daar gezellig een drankje gedaan met zijn allen.

De volgende dag was het dan zover! Na een heerlijk ontbijt naar het circuit van Zandvoort gelopen. Daar kon Meindert zijn droom in vervulling gaan! Namelijk het racen in meerdere race auto’s over het circuit! Als echte auto- en motorsport liefhebber was dit echt een onwijs gave ervaring voor Meindert! Door de samenwerking van Dreams4you en stichting Groot Hart onder de bezielende leiding van Rob Kamphues is het een geweldige dag geweest! Moe maar voldaan zijn we na een heerlijke lunch in de pitbox weer met de limousine naar Meindert en Alma hun huis gegaan! Het was top!

Heel erg bedankt aan iedereen die het heeft weten mogelijk te maken!
Jan en Mireille Ritzema

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt