Genieten van een Trike Rit als ultieme laatste wens

 In Uncategorized
Recent ging de droomwens van Kees in vervulling. hieronder een persoonlijk verslag.
De Trikerit van Kees
Genieten op een motor met zijn broer was de wens van Kees. Zelf op een motor rijden ging helaas niet, dus werd er gekozen voor een Trike.
Op vrijdag 26 februari was het zo ver! Er was een Trike, de zon scheen en familieleden waren aanwezig om uit te zwaaien.
Daar begon het avontuur van Kees en zijn broer Hans. Vergezeld door hun zonen Johny en Johan en de cameraman in een auto erachteraan, gingen ze op weg via Lage Vuursche naar Hilversum waar een overheerlijke lunch op hen stond te wachten. Na een korte tussenstop en een goed gevulde buik vervolgde zij hun rit. Next stop: Van der Valk hotel Volendam. Hier heeft Kees kunnen genieten van zijn favoriete maaltijd namelijk; een grote schnitzel en koffie!  Een gezellige avond met zijn vieren volgde. Een nieuwe dag brak aan en een uitgebreid ontbijt stond voor Kees klaar. Hierna begon hij de terugreis naar huis. Deze terugreis was frisser dan verwacht. Maar wat Kees en Hans nog niet wisten was, dat er een lekker warm kopje groentesoep op hen stond te wachten. Zo sloten ze deze mooie, maar ook emotionele ervaring weer opgewarmd af.

Wij willen de stichting Dreams4You, in het bijzonder Gabrielle, alle donateurs en andere mensen die zich in hebben gezet, waaronder Thea voor de Trike en Michel die er een mooi film van heeft gemaakt, bedanken voor het laten uitkomen van Kees zijn wens. Zoals hij zelf zegt: “Het was een mooie ervaring, ik heb ervan genoten!”.

Iedereen bedankt voor de medewerking om deze droom te vervullen.
Doe iets groots in het leven van een ander..
Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt