Genieten van een verblijf op de SS Rotterdam en de directe omgeving

 In Uncategorized

Maandag was het dan eindelijk zover na alle corona regels en lockdowns konden we dan heerlijk een midweek weg.
Even weg uit de dagelijkse ellende mochten we gaan genieten van alle mooie dingen die we die week zouden doen waarschijnlijk onze laatste vakantie samen.
Vanuit Friesland in de auto naar het Katendrechtse hoofd in Rotterdam want daar ligt het mooie schip SS Rotterdam wat een prachtig schip.
Het eerste wat we zagen toen we daar aankwamen was de imposante boeg van het schip en ja nog mooier dan op de foto. Nadat we in gecheckt hadden werden we naar onze hut gebracht waar we op een bed vol met rozenblaadjes even tot rust kwamen om vervolgens in de captains lounge te genieten van een kop koffie met een gebakje. Anita was van alle indrukken erg vermoeid en is daarna weer gaan rusten op de kamer waarna ik het schip heb verkent . Rust is het sleutelwoord wat in die week echt nodig was want elke beleving en indruk kostte energie en in de avond nog genoten van een heerlijk diner in het restaurant van het schip. De volgende dag besloten om met de watertaxi en de rolstoel het centrum van Rotterdam in te gaan om daar de bekende markthal en het centrum te bekijken. Het was gezellig druk in het centrum en hebben daar van alles bekeken vervolgens door naar de rondvaartboot om nog een rondvaart door de Rotterdamse haven te maken. Woensdag hebben we even een rustige dag gehad op het schip zelf na het ontbijt even rustig op de kamer opladen voor de rondleiding op het schip waarbij we de geschiedenis van het schip en de details van de bouw hebben bekeken daarna weer even rust gehad om middags te genieten van een heerlijke High Tea in de lounge.
De volgende dag na het overheerlijke ontbijt het hoogtepunt van de week even lekker uitwaaien op het Scheveningse strand s’ morgens een heerlijk wellness moment in het kurhaus om daarna uit te waaien op de boulevard en de bekende pier met reuzenrad. Omdat het koud en koffietijd was hebben we in het reuzenrad van onze koffie met gebak mogen genieten en hebben bijna 20 min genoten van het uitzicht boven zee . Daarna was het weer tijd om terug te gaan om voor de laatste keer te genieten van ons mooie uitzicht op Rotterdam onder het genot van een overheerlijk diner.
Wij zijn Esmee van de stichting Dreams4you erg dankbaar voor haar inzet want deze onvergetelijke vakantie was niet mogelijk geweest zonder haar hulp. Ook willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft via de crouwd fundings actie om dit mede mogelijk te maken.

Met vriendelijke groetjes,
Klaas-Willem en Anita Reijne

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt