Genieten van zijn omgeving en zijn Droomauto

 In Uncategorized

Recent ging de droomwens van Toon in vervulling en genoten dat heeft hij met volle teugen gedaan.

hieronder een persoonlijk verhaal.

Droomwens Toon March
Omdat mijn broertje Toon een agressieve vorm van keelkanker heeft en hij zich niet verder wilde laten onderzoeken en daardoor niet behandeld wilde worden, vond ik toch dat ik iets voor hem moest doen. Hij wilde niks, alleen maar van de steeds erger worden pijn af komen wat natuurlijk logisch is! Ik zou geen goede broer zijn als ik toch niet iets zou weten wat hem wel zou aanstaan. Ik kwam daarom met het idee “een autorit door Amsterdam” langs alle adressen waar hij met ons en met zijn eigen gezin had gewoond. Dit alles in een Lincoln Continental Mark V.
Hij moest lachen toen ik hem dit vertelde en dacht dat ik een geintje maakte! Niet dus! Lang leve het internet want door te googlen kwam ik bij Dreams4you terecht waar ik ‘mijn’ droomwens voor hem kon aanmelden.
Binnen een week werd er al telefonisch contact met mij opgenomen waarin duidelijk werd aangegeven wat de werkwijze van Dreams4you is en of ik hiermee akkoord kon gaan. Geen enkel probleem dus ik zou verder benaderd worden door een collega die haar best zou doen om de droomwens te realiseren. Allereerst diende wel een intakegesprek met de zieke plaats te vinden want hun ervaring leerde hen dat de aangemelde wens soms totaal niet de wens van de zieke was.
Tijdens dit intakegesprek dat heel snel plaatsvond werd meer dan duidelijk dat de wens echt wel de wens van mijn broertje was! Weet niet of ik hier namen mag noemen, maar Ria en Branko zouden meteen aan de slag gaan! Tot mijn grote verrassing en verbazing kreeg ik binnen een week al bericht dat genoemde auto daadwerkelijk gevonden was.
Om een lang verhaal niet nog langer te maken, op zondag 30 juni vond de rit plaats en had Toon de dag van zijn leven. Hij zat prinsheerlijk in de bijrijdersstoel, liever gezegd ‘fauteuil’ en ook wij, zijn beide kinderen die meereden in de Lincoln, de vriend van zijn dochter en een jeugdvriend van Toon die samen in mijn auto voor hen uit reden.
Het was oorspronkelijk niet de bedoeling dat we onderweg zouden stoppen om ergens iets te drinken of te eten want dat wilde Toon pertinent niet alleen moest hij door de lange rit dringend naar het toilet. Ik had ondertussen besloten om de route behoorlijk in te korten. We zouden nog naar 2 adressen gaan en toen we hoorden dat Toon dringend naar het toilet moest besloten we te stoppen bij zijn voormalige stamkroeg! Daar zaten een zus van ons met haar vriend en nog wat stamgasten die Toon heel goed kent! Ondanks de niet geplande sanitaire stop ging ook hier Toon volledig ‘uit zijn dak’ want werd door iedereen met open armen ontvangen!
Uiteraard zijn we daar nog wat blijven drinken waarna we zonder verdere problemen terug konden naar De Aak het verzorgingshuis waar Toon al enige tijd verblijft. Hij was wel volkomen uitgeput, logisch want hij kwam al nooit meer zijn kamer uit laat staan om zo’n lange tijd onderweg te zijn.

Dat hij optimaal genoten heeft bleek de week daarop wel want hij was helemaal opgeleefd tot grote verbazing van de medewerkers van De Aak.

Helaas gaat het momenteel niet goed, slechter en slechter dus we zijn ontzettend blij dat hij in ieder geval nog de rit van zijn leven heeft kunnen maken dankzij Dreams4you! Namens alle betrokkenen ontzettend bedankt!
Ik kwam dus door te googlen terecht bij Dreams4you en ik kan alleen maar zeggen dat zij boven verwachting hebben gepresteerd. Grandioos!

Doe iets groots in het leven van een ander.

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt