Heerlijk scheuren op een circuit als laatste droomwens

 In Uncategorized

Dit was de droom van een van onze dromer René
Onze mooie dag op het circuit in Zandvoort op 18 oktober.

Ik heb mijn man René opgegeven bij dreams4you om te gaan parachutespringen. Dat is al jaren zijn grote wens. Helaas gooide de longarts roet in het eten en mag hij niet meer springen. Daarom mochten we een andere wens uitspreken en dat was racen op Zandvoort. Achteraf een hele mooie wens, want we konden dit nu samen met onze dochters, Tamara, Tabitha en Yvanka beleven.We hebben een enorm mooie dag gehad, stralend weer, gezellige mensen en een goede organisatie maakte het heel bijzonder. Natuurlijk gaat ook onze dank uit naar stichting Groot Hart, die deze dag mogelijk heeft gemaakt. We waren op maandag al naar Zandvoort gereden, zodat we uitgerust aan de race dag kunnen beginnen.Na aankomst op het circuit konden we parkeren achter de paddock en we werden verwelkomd door Donald vanStichting Dreams4you.Daarna kennis gemaakt met de mensen van stichting Groot Hart en ook Rob Kamphues was erbij. Een lekker bakkie koffie met iets lekkers, een korte uitleg wat we gaan doen en daarna was het zover.
René heeft op zijn Alinker loopfiets even de auto uit de garage getrokken, want een grapje hoort erbij natuurlijk!
Daarna mocht Rene als eerste naast Rob in een mooie two seater plaatsnemen. Hij werd heel goed ingesnoerd en natuurlijk ging zijn zuurstof fles ook mee!
Rene heeft genoten!!!!! Zijn brede smile was niet van zijn gezicht te halen en dat is zo mooi om te zien.

Samen met Rob Kamphues over het circuit, een moment om niet te vergeten. Compleet met zuurstof in de two-seater, wie had dat ooit gedacht!Ook onze dochters en ik zijn die ochtend over het circuit gereden, een onvergetelijke ervaring.
Al met al een dag met een gouden randje en we zijn zo blij dat we deze momenten nog samen mogen beleven.

Janny de Blij

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt