René genoot snelheidsduivel op circuit Zandvoort in een supersnelle bolide

 In Uncategorized

Heerlijk scheuren in een bloedsnelle Mc Laren op circuit Zandvoort als ultieme droomwens van René. Deze droom kwam bij onze Droomcoördinator binnen. Na het benodigde papierwerk is de droom door onze droomvervullers in gang gezet.

Dinsdag 15 juni was het zover. René mocht met begeleiding en familie een dag naar het circuitpark Zandvoort. Er werd een dag georganiseerd door Stichting Groot hart van Rob Kamphues. René en zijn dierbaren werden in de pit box welkom geheten en hebben van een heerlijke lunch genoten. Speciaal voor René was een coureur gekomen met een gave zwarte McLaren! Hier kon het dak van open en de deuren omhoog zodat we René met de tillift in de auto konden hijsen.

Zijn wens was een foto in een raceauto. René met helm op de foto en toen kwam de grote verrassing: de coureur wilde proberen om met René te gaan rijden. We hebben hem helemaal vastgezet met banden en toen kon het racen beginnen. Drie ronden over het circuit in de McLaren met een maximumsnelheid van 240 km per uur, hoe gaaf is dat!

Dit was een dag om nooit te vergeten. We willen Donald van Stichting Dreams4you en het hele team van Stichting Groot hart bedanken voor de mooie dag.

Jannelies

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt