Rijden in en genieten van snelle auto’s als ultieme droomwens voor Albert

 In Uncategorized

Mijn broer Albert kreeg in febr. 2024 het verschrikkelijke bericht dat hij slokdarm kanker heeft. Helaas is er volgens de specialisten ook geen behandeling meer mogelijk voor hem. In de heftige periode die er volgde werd er door Albert en zijn familie onder ander nagedacht over zijn Bucket list.  Hieruit volgde onder andere deze DROOM
Albert, een groot fan van Max Verstappen zou hem best graag een keer persoonlijk willen ontmoeten of een van zijn races mee willen maken op een mooi circuit, ergens in de wereld. Helaas weet hij heel goed, dat dit een “droom” voor hem is en deze ook zal blijven. Max blijft hij zoals altijd, met veel plezier op de televisie volgen. Via via kwam ik in contact met de stichting Dreams4You.
Ik was onder de indruk van deze stichting die al vele jaren zoveel hebben kunnen betekenen voor ernstig zieke mensen. En wat bleek na een brief met onze aanvraag, een telefoongesprek en de wederzijdse kennismaking met Donald, dat er een geweldig mooi alternatief /plan was om de Droom van Albert toch te kunnen realiseren. Donald ging voor Albert aan de slag en hij organiseerde een geweldige en onvergetelijke dag voor hem op het Circuit v Zandvoort. Met een supersnelle Old- timer sportauto: een PORCHE 911 werd Albert thuis opgehaald en naar Zandvoort gereden. Daar hebben we op het grote circuit rond gelopen, alles uitgebreid bekeken en van de sfeer goed kunnen proeven bij het zien van de supersnelle en mooie race- auto’s die er rondreden. Voor Albert was dit een geweldige ervaring maar ook wij hebben deze dag heel waardevol gevonden om dit nog samen met hem te kunnen doen. Voor ons allen was het een onvergetelijke dag met een traan maar zeker ook met een lach. Donald, nogmaals hartelijk bedankt; het was in alle opzichten een Top dag!!
Wij bedanken ook Dreams4You voor jullie mooie werk wat gedaan wordt door de vele enthousiaste vrijwilligers .

Veel succes met dit mooie werk! 

Agnes  

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt