Sebastiaan zijn droom op Texel

 In Uncategorized

Recent ging de droom van Sebastiaan in vervulling,

Zij ultieme droomwens was nog een heerlijk uitwaaien op Texel met zijn dierbaren. Hieronder een persoonlijke verslag;

Wat heb ik” genoten”,

Op 5 Maart 2019, kwamen Frits en Ria van Dreams4you langs om te kijken of ze de droom van Sebastiaan in vervulling konden laten gaan.

Graag nog een paar dagen naar Texel met de honden en natuurlijk mochten de papegaaien ook mee.

Nu voel ik me nog een beetje fit nu kan ik er nog van genieten, mijn gezondheid en conditie gaat snel achteruit.

Wat heel fijn was dat Ria en Frits het heel snel op pakte, Frits kwam met leuke ideeën. En al snel kon alles geregeld worden.

Dag1:Op 25 Maart was het dan zover het vertrek naar Texel, helemaal blanco nog niet wetende wat er allemaal te gebeuren staat gingen we op pad. We hadden met Ria in Alkmaar afgesproken ze zou daar ons het draaiboek(programma) overhandigen. Werkelijk alles was geregeld, het huisje de overtocht een parkeervignet om op Texel overal te kunnen parkeren. En wat leuke verrassingen, Ecomare zeehondjes bezoeken, schapenboerderij, lammetjes, mogelijkheid om een Catweazle te huren. En wat zakgeld om heerlijk van uit eten te gaan werkelijk top.

Het was een stormachtige dag, maar het zonnetje scheen. Om 13u kwamen we bij het huisje aan, alle spullen opgeborgen, en meteen door naar het strand, heerlijk om even uit te waaien, letterlijk want het stormde nog steeds flink. Even warme chocomelk gepakt en appeltaart gegeten. Daarna lekker in het huisje op de bank voor de open haard bijkomen.

Dag 2:

Op het programma stond s middags een rondleiding op de schapenboerderij ‘De waddel’. S morgens naar Cocksdorp gereden, grote strandvlakte bij de vuurtoren, heerlijk gewandeld met de honden over het strand het was inmiddels windstil. Lekker bij de open haard in een strandtent wat gedronken..Daarna in Den Burg wat boodschappen gedaan en geluncht bij de kastanjeboom.

En s middags op pad naar de schaapjes… En dan sta je daar ineens tussen 100 schapen en overal lammetjes, net op het moment dat we aankwamen waren er 2 geitjes geboren, en toen we rond liepen werden we geroepen om in de stal te komen er was een schaap aan lammeren, er werd een baal hooi erbij gezet en we mochten erbij komen zitten. Zo zetten we dan midden tussen alle schapen, die wonderbaarlijk rustig waren alsof er niets aan de hand was. Wonderbaarlijk om te zien…

Dag 3:

Stond eigenlijk varen op de tx10 en garnalenvissers op de planning, maar helaas waren de afgelopen 2 dagen toch wat te inspannend te vermoeiend geweest, dus moest echt even wat rustig aan doen.. Eind van de middag toch even wegwezen winkelen in Den Burg, en heerlijk gegeten bij de Smulpot.

Dag 4:

De dag van de zeehondjes, ze hadden een hele leuke verrassing geregeld, er zouden namelijk 6 zeehonden uitgezet worden op het wad om weer de zee in te gaan en we mochten daarbij zijn. Maar helaas dreef er op dat moment net een olievlek in de buurt van Texel, dus konden de zeehonden niet uitgezet worden. Maar eenmaal bij Ecomare kregen we een rondleiding, en als andere verrassing mochten we de zeehonden voeren………. Vol verbazing hebben we gekeken hoe goed de zeehonden hun verzorger kennen, ze kwam aanlopen en de brutaalste vloog alleen meteen op de rand. En deze mochten we dan ook visjes voeren, al snel kwamen er ook andere bij…….een geweldige ervaring..

Als afsluiting van de dag nog een strandwandeling, en een diner bij een van de mooiste strandtenten op Texel Gastropaviljoen paal 15, uitzicht op zee ondergaande zon…….wat wil je nog meer……….

Het waren mooie dagen, we zijn blij dat dit mede mogelijk is gemaakt door dreams4you, en alle vrienden familie en bekende die ons steunen…

Vier het leven, en leef…

Groeten Sebastiaan

Reacties die we gehad hebben waren geweldig

“onwisbare indruk achterlaten”

“genieten”

“zo fijn dat dit nog kan”

“wat gun ik je dit nog”

“zie stralende gezichten”

Bedankt..

Iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de uitvoering en tot stand koming van de Droom van Sebastiaan.

“doe iets groots in het leven van een ander”

 

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt