Vliegen in een sportvliegtuig als droomwens

 In Uncategorized

Mijn moeder had nog 1 grote wens. Nog een keer de lucht in. Ze had er 3 jaar geleden een beetje van geproefd, toen mijn zoon mee mocht vliegen met de hoogvliegers. Dat was toen van korte duur, omdat mijn zoon het te spannend vond. We hebben in mei 2022 te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is. Toen ik haar vroeg wat zou je nog een keer willen doen, was haar antwoord vliegen. Ik ben toen gaan Googlen en kwam toen bij stichting Dreams4you uit.
Ik heb daar mijn verhaal verteld, en al vrij snel werd ik terug gebeld, dat ze een vrijwilliger hadden gevonden. Gezien de situatie van mijn moeder hebben we er wel voor gekozen om het naar voren te halen. Onze vrijwilliger heeft er alles aan gedaan, om dat mogelijk te maken en het is gelukt!

Op 18-06-2022 was het zover. Ik haalde mijn moeder op, en samen met mijn zoon zijn we naar Hilversum gereden. Daar stond Bert onze vrijwilliger ons al op te wachten. We werden vriendelijk ontvangen, en even later voorgesteld aan piloot Olaf. Eerst werd er gevraagd waar ze heen wou vliegen. Haar antwoord was, het maakt mij niet uit als ik maar in de lucht ben. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn moeder werd het vliegtuig in geholpen, en ik heb samen met m’n zoon en Bert mijn moeder uitgezwaaid. Daar ging ze. Ruim een uur heeft ze gevlogen. De tijd ging zo snel, dat we niet eens in de gaten hadden dat ze alweer geland was. Het vliegtuigje stopte voor onze neus, en het eerste wat mijn moeder zei was: Dit had ik niet willen missen! Ze had een glimlach van oor tot oor. Nadat ze geland was, hebben we nog een heerlijk broodje gegeten in het restaurant, en daarna gingen we weer richting huis.

Ze praat er nu nog regelmatig over. De filmpjes en foto’s zijn voor ons ook een dierbare herinnering aan deze onvergetelijke dag!
Bert, Olaf, en stichting Dreams4you, ontzettend bedankt dat jullie de wens van mijn moeder in vervulling hebben laten gaan!

Met vriendelijke groet,
Bianca Peelen

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt