Walvis Spotten in ijsland als ultieme droomwens

 In Uncategorized

Deze fantastische droom hebben we nog kunnen vervullen voordat de reisbeperkingen werden opgelegd.
Hieronder het persoonlijke verhaal van Andrea.

Mijn/onze reis naar IJsland,

Nadat ik hoorde dat ik uitgezaaide borstkanker heb vroeg een nicht aan mij wat er nog op mijn bucket list stond…..ik hoefde niet na te denken want dat is walvissen spotten!!!

Ze heeft contact opgenomen met Stichting Dreams4you en die vonden het zo’n speciale wens dat er meteen actie werd ondernomen. Er waren gesprekken met de geweldige vrijwilligers en er werd een crowdfunding opgestart wat dat het niet goedkoop zou zijn wisten we!!

Dankzij heel veel vrienden, familie en kennissen was het doel in een paar weken gehaald en kon mijn reis naar IJsland beginnen, mijn vriend, zus en zwager gingen mee!!!

Alles was geregeld door Stichting Dreams4you en met name Erik van Benthem…. de vliegreis, het hotel en zelfs de boot voor het spotten…. Op 10 feb 2020 zijn we vertrokken en op 14 feb 2020 zouden we weer terugvliegen.. Het is allemaal wel wat anders verlopen, we hebben jammer genoeg geen walvissen gezien en de terugreis kon niet doorgaan vanwege een storm in IJsland maar wie kan zeggen dat ze in IJsland zijn geweest?!?! Uiteindelijk konden we 17 feb terugvliegen en als je daar bent in februari weet je wat kou is……brrrrr.

We hebben dankzij Stichting Dreams4you en de vele donaties een reis gehad die we niet zullen vergeten en mooie herinneringen gemaakt!!!

Heel erg bedankt en heel veel liefs van Andrea xxx

Ga vooral door met het goede werk wat jullie doen!!!!

#doetietsgrootsinhetlevenvaneenander

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt