Veelgestelde vragen

Wie kan een droom aanmelden?

Via onze website kan iedereen voor iemand een droomwens aanmelden, mits de dromer ouder is dan 18 jaar. Het maakt niet uit of je familie bent, of het je beste vriend is of misschien wel je buurman. Aanmelden kan via deze link.

 

Zijn er specifieke voorwaarden voor dromen?

De droom dient een ‘beleving’ te zijn en wordt graag gerealiseerd in Nederland of eventueel een ander land binnen Europa. Binnen Dreams4You verstaan wij onder ‘beleving’ een ervaring wat je bijvoorbeeld deelt met vrienden en familie, geen permanente aankoop. Voor de volledige werkwijze van Dreams4You kan je bij deze pagina terecht.

 

Moet je terminaal zijn om je droom in vervulling te laten gaan?

Dreams4You verwezenlijkt dromen voor volwassenen die ziek en in hun laatste levensfase zijn.

 

Wie betaalt een droom, en wat kost een droom?

Dreams4You biedt een helpende hand om geld bij elkaar te verzamelen voor een mooie droom. Het bedrag dat nodig is om een mooie droom te realiseren wordt volledig door het netwerk van de dromer verzameld. Binnen het aangeleverde netwerk van de dromer wordt via een donatiemail geld geworven om de droom te kunnen realiseren. Deze mail wordt verzonden met behulp van de droomvervuller. Bij voldoende funding wordt de droom gepland en uitgevoerd.

Omdat er eindeloos veel verschillende dromen zijn, is het moeilijk om hier een specifiek bedrag aan te hangen.

 

Hoe kan ik een donatie doen aan Dreams4You of voor een specifieke droom?

Via de site van Dreams4you klik je op de knop ‘doneren’ of klik op deze link. Via deze knop kom je op onze doneer pagina waarbij je kan aangeven of je een algemene donatie wilt doen aan Dreams4you, of aan een specifieke droom wilt doneren. Vul voor dit laatste de naam van de dromer in en het droomnummer, dan komt het gedoneerde bedrag bij Dreams4You rechtstreeks bij het budget voor deze dromer binnen. In de donatiemail die aan het netwerk wordt verstuurd van een dromer, staat een link waarmee direct voor die specifieke droom gedoneerd kan worden. De betaling van de donatie wordt geregeld via IDeal.

 

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger en wat wordt er van mij verwacht?

Dreams4You is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Samen maken wij mooie laatste dromen waar.

Wil jij iets groots doen in het leven van een ander? Meld je dan aan via deze link.

 

Heb jij een vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact op via de mail met: info@dreams4you.nl.

Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt