Het bestuur

Naast onze fantastische vrijwilligers heeft stichting Dreams4You ook een gedreven bestuur. Wij stellen hun graag aan je voor.

 

Jos Dams | Voorzitter

Graag deel ik mijn persoonlijke motivatie om van stichting Dreams4you een succes te maken. Begin Juli 2007 kreeg mijn beste vriend Luc te horen dat bij hem een ongeneeslijke hersentumor was geconstateerd en hij niet meer lang te leven had.

Tijdens zijn oneerlijke gevecht hebben Luc en ik veel herinneringen teruggehaald en belangrijke zaken besproken. 7 December 2009 is Luc overleden. Een van Luc zijn laatste droomwensen was om samen met zijn vrouw en drie kinderen Disneyland Parijs te bezoeken.

Deze droom hebben wij met hulp van vrijwilligers en sponsoren kunnen verwezenlijken. Mijn vrouw Karin en ik hebben deze reis als begeleiders mogen meemaken, wat een bijzondere indruk bij ons heeft achtergelaten. Het was een hele eer om de laatste droom van dichtbij mee te mogen maken. De dagen in Disneyland waren erg vermoeiend en emotioneel maar uiteindelijk heeft Luc erg genoten van zijn gezin maar wij ook van hem. Tijdens de laatste wandeling in het park pakte Luc me bij de arm en vertelde hij dat hij zo erg had genoten dat er momenten waren geweest waarbij hij even vergeten was dat hij stervende was en zijn gezin achter moest laten. Dit was voor mij de bevestiging om samen met een goede club mensen Stichting Dreams4You op te richten en gezamenlijk met hulp van vrijwilligers zoveel mogelijk dromen proberen te vervullen, met als hoofddoel de dromers een mogelijkheid te bieden om hun ziekte en naderend einde even te vergeten en mooie momenten te creëren voor zichzelf en de nabestaanden.

Met Vriendelijke Groet,

Jos Dams

Stichting Dreams4You 

 

Maurice Kuipers | Penningmeester

Ik kwam met de stichting in contact via Jos Dams. Een gedreven persoon die me vanaf het begin enthousiast heeft gemaakt voor het doel dat de stichting nastreeft. Toen ik de gelegenheid kreeg om me, samen met de andere bestuursleden, in te zetten voor dit geweldige doel, heb ik geen moment getwijfeld.

Er zijn veel mensen die in hun omgeving wel iemand kennen die ongeneeslijk ziek is. Het hele leven van de patiënt en zijn of haar gezin staat dan ook geheel in het teken van de ziekte. Er zijn weinig lichtpuntjes die de aandacht van de ziekte af kunnen houden. Men heeft vaak nog één droom; nog één keer iets doen. Alleen voor zich of samen met het gezin. Dat is nu precies waar onze stichting, samen met de mensen om de patiënt heen, voor kan zorgen. Een onvergetelijke herinnering en de mogelijkheid voor heel even eens niet te denken aan de ziekte.

Het is juist het geven van die mogelijkheid die mij ertoe beweegt me in te zetten voor deze stichting.

Met vriendelijke groet,

Maurice Kuipers

Stichting Dreams4You 

 

Jos Maas | Bestuurslid 

Niets is belangrijker dan vol overgave kunnen genieten van het leven. Helaas is dat niet iedereen gegund. Ongewenst worden we te vaak geconfronteerd met ongeneeslijk zieke medemensen die nog maar een te korte tijd van leven hebben. Dan is er niets mooier dan onvoorwaardelijk als bestuurslid van Stichting Dreams4you een passionele bijdrage te kunnen leveren aan het vervullen van die speciale laatste wens.

Graag zet ik mijn secretariële onderwijskundige vaardigheden in en doe ook ik hiermee iets groots in het leven van anderen.

Met Vriendelijke Groet,

Jos Maas

Stichting Dreams4You 

 

Robert Ruiter | Bestuurslid Juridische Zaken

Anderen plezier laten beleven is een van de mooiste dingen die je als mens kunt meemaken. Wanneer je dat vervolgens kunt doen voor iemand die ongeneeslijk ziek is en op korte termijn zal overlijden, wordt het plezier van die ander heel bijzonder en betekenisvol. De Stichting Dreams4you maakt het voor mij mogelijk om daaraan een bijdrage te leveren en dat doe ik met veel passie. In mijn rol ligt de nadruk  op juridische vaardigheden. Als advocaat heb ik die affiniteit met het juridische werkveld en kan ik me inzetten voor creëren van mooie momenten voor onze “dromers”. Na een kennismaking met de overige bestuursleden was voor mij direct duidelijk dat ik me graag wilde inzetten voor deze mooie club!

Met Vriendelijke Groet,

Robert Ruiter

Stichting Dreams4You 

Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt