Werkwijze stichting Dreams4You:

Realiseer een laatste droomwens voor terminaal zieke volwassenen met een beperkte levensverwachting met de Stichting Dreams4You.

Op een dag verlaten we allemaal het leven, maar voor sommige mensen komt die dag veel te vroeg. Er is nog die ene onvervulde, speciale droomwens. Als u te horen krijgt dat iemand die u kent niet lang meer te leven heeft; als u weet dat er nog een onvervulde droomwens is en u vindt het belangrijk dat deze droom wordt uitgevoerd, neem dan contact met ons op. Of ben u zelf de ‘dromer’? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

De stappen die we zetten om een droom te laten uitkomen:

1. De droom kan alleen worden aangemeld door het invullen van het aanmeldformulier op onze website.

2. Het aanmeldformulier wordt vervolgens beoordeeld. Daaropvolgend neemt een van onze “droomvervullers” (vrijwilligers) contact met u op. In dit telefoongesprek zullen de volgende zaken besproken worden:

· Het inschrijfgeld is EUR 25,- per droom ter dekking van onze administratieve kosten.

· De manier van fondsenwerving voor de droom. We vinden het als stichting belangrijk dat familie, vrienden, werkgevers etc. betrokken zijn bij het realiseren van de droom.

· Er wordt besproken welke formulieren ondertekend dienen te worden. Denk hierbij aan een verklaring van eigen risico, toestemming voor gebruik van persoonlijke gegevens op social media e.d. en het feit dat de dromer tot onze doelgroep behoort.

· Tevens proberen we een inschatting te maken over de haalbaarheid, de inhoud en de urgentie van de droom.

· Verder wordt er een intakegesprek gepland.

3. Het intakegesprek wordt gepland met de dromer en u, de aanvrager. Hier worden de bovenstaande punten nogmaals besproken en wordt samen met de dromer de droomwens bepaald. Er wordt vastgesteld wie de contactpersoon is, met welke medische zaken we rekening moeten houden en welke kosten verbonden zijn aan de droom.

4. Hierna beginnen we met het voorbereiden van de droom. Denk hierbij aan het verwerven van voldoende financiële middelen uit de directe omgeving van de dromer en het maken van afspraken met bedrijven of personen die helpen met het uitvoeren van de droom.

5. Wanneer het bovenstaande geregeld is gaan we de droom in praktische zin vormgeven (datum/wie gaat mee/vervoer et cetera).

6. Dan is het zo ver, de droom wordt uitgevoerd. We willen na deze verrijkende en emotionele ervaring, graag bij u langskomen om een evaluatiegesprek te voeren. Wij vragen u altijd om foto’s en eventuele video’s van de droom te maken, zodat wij deze op onze website en social media kanalen kunnen vertonen en meer mensen kunnen inspireren.

Stichting Dreams4You
Postbus 114
6114 ZJ Susteren

+31(6)19921304
info@dreams4you.nl

KvK 50382144
IBAN NL52RABO0133458121

Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt