Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor terminaal zieke volwassene met een levensverwachting van maximaal 12 maanden.

Op een dag verlaten we allemaal het leven, maar voor sommige mensen komt die dag veel te vroeg. Er is nog die ene onvervulde, speciale droomwens. Als u te horen krijgt dat iemand die u kent niet lang meer te leven heeft; als u weet dat er nog een onvervulde droomwens is en u vind het belangrijk dat deze droom wordt uitgevoerd – neem dan a.u.b. contact met ons op. U kunt uiteraard ook zelf de “dromer” zijn en contact met ons opnemen.

Na het ontvangen van een medische verklaring gaan wij op zoek naar een vrijwilliger die aan de slag gaat om uw droom te organiseren, geholpen door familie, vrienden en sponsoren.

De benodigde middelen (geld en steun “in natura”) voor een droom halen wij uit de directe omgeving van de “Dromer”
Denk aan: werkgevers, familie, vrienden, lokaal Midden en Klein Bedrijf, sponsoren.
Op deze manier proberen wij de directe omgeving op een sociale manier een bijdrage te laten leveren aan deze laatste wens of ultieme droom.

Zowel het bij elkaar brengen van de benodigde middelen als de organisatie van de droom staat onder leiding van onze vrijwilliger.

De stappen die we zetten om een droom te laten uitkomen zijn als volgt;

  1. Als een terminaal zieke een wensdroom nog in vervulling wil laten gaan dan kan hij of zij zelf, of iemand in de omgeving die hiervan heeft gehoord, de droom aanmelden. Dit kan uitsluitend gebeuren via het aanmeldingsformulier op deze website.
  2. Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld en deze is beoordeeld, neemt een van onze vrijwilligers contact met u op voor een intake gesprek. De doelstelling van dit eerste contact is om goed te begrijpen wat de haalbaarheid van de droom is. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn: wat houdt de droom in, wat is de urgentie van de droom, en ook: welke kosten zijn verbonden aan de uitvoering van de droom?
  3. Na het gesprek met u gaat de vrijwilliger uw droom bespreken met het bestuur van de Stichting Dreams4You. Als het bestuur de droom accepteert, wordt u door de vrijwilliger hierover benaderd. De vrijwilliger zal u verzoeken een bedrag van euro € 50,= over te maken ter dekking van onze administratieve kosten. Na ontvangst van dit bedrag op onze rekening gaat de vrijwilliger aan de slag om uw droom te realiseren.
  4. Tijdens de organisatie van de droom gaat de vrijwilliger ook een financieel plan opstellen. Het kan zijn dat de droom in z’n geheel of in gedeelten wordt gesponsord door het te bezoeken bedrijf of persoon. Het kan ook zijn dat de droom in zijn geheel of in gedeelten moet worden betaald. In dat laatste geval slagen we er vaak in mensen en bedrijven in de omgeving van de dromer te vinden die de dromer aan het benodigde bedrag willen helpen. We betrekken de familie, vrienden, kennissen, vroegere werkgevers, bekende winkeliers, etc zoveel mogelijk bij de voorbereiding en uitvoering van de droom. We brengen mensen samen om met z’n allen iets onvergetelijks in het leven van een ander te doen.
  5. Nadat het duidelijk is dat alle middelen aanwezig zijn, geeft de Stichting het groene licht om de droom uit te voeren. De vrijwilliger gaat samen met u een droom scenario opstellenen vervolgens uitvoeren samen met alle betrokkenen!
  6. Nadat de droom is uitgevoerd – en dat is vaak een zeer verrijkende en emotionele ervaring – komen we nog een keer bij u terug om een evaluatiegesprek te voeren. Wij vragen u altijd om foto’s en eventueel video’s van uw droom te maken, zodat wij deze op onze site kunnen vertonen. Wij leren op deze wijze van uw droom en kunnen ook anderen van uw droom vertellen. En daardoor kunnen we steeds beter, en voor meer mensen onze missie uitvoeren: Stichting Dreams4You laat dromen uitkomen.

Stichting Dreams4You
Postbus 114
6114 ZJ Susteren

+31(6)19921304
info@dreams4you.nl

KvK 50382144
IBAN NL52RABO0133458121

Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt