turen naar de sterren als droomwens voor Henri

 In Uncategorized
Sinds de diagnose van een hersentumor is gesteld, zijn we aan de slag gegaan met een bucketlist.
Bovenaan stond het noorderlicht te zien in Lapland. Helaas is dat seizoensgebonden en helaas was precies dat seizoen de periode die niet haalbaar was door het zware medische traject wat op dat moment liep.
Inmiddels is het medisch niet meer verantwoord om te vliegen en dus moesten we een oplossing zoeken dichterbij huis.
Het noorderlicht in Nederland zien is erg lastig, maar gelukkig zijn er wel plekken waar de sterrenhemel en melkweg bij helder weer duidelijk aanwezig kunnen zijn. Dit zijn zogehete dark sky gebieden. Een mooie vervangende oplossing die wel realiseerbaar was. Droomvervuller Donald heeft zich onwijs voor ons ingezet om deze droom te verwezenlijken. Dankzij hem hebben we een heerlijke overnachting gehad in Pieterburen waarbij we ook nog een keertje samen konden uiteten en de avond konden eindigen in het dark sky park in Lauwersoog. Vanwege de volle maan was het noorderlicht helaas niet zichtbaar, maar het was een dusdanig heldere avond dat de sterren wel heel mooi zichtbaar waren. De volle maan gaf toch een extra tint aan de avond. We hebben daar in alle rust kunnen genieten van het moment. Het was wel ontzettend koud, dus des te meer reden om de avond af te sluiten met een drankje op de hotelkamer.
Het was voor ons een super alternatief waar we onwijs van hebben genoten samen. Iets waar we echt behoefte aan hadden en waar we dreams4you (en met name Donald) heel dankbaar voor zijn.
Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt