zo vrij als een vogel in de lucht en genieten van het uitzicht als laatste wens

 In Uncategorized

24 februari was het zo ver. De dag dat ik een tandemsprong met mijn dochter zou gaan maken.

Rond 13:30 vertrokken we van huis het was een rit van anderhalf uur. Eenmaal aangekomen moesten we even wat formulieren in vullen en toen moesten we eventjes wachten.

Na een paar minuten kregen we uitleg over de sprong en daarna mochten we een overal aan en kregen we een tuigje om waarmee we aan de begeleider van de sprong vastgemaakt gingen worden.

Toen werden we voorgesteld aan onze begeleider en cameraman en mochten we naar het vliegtuig toe en was het tijd om op te stijgen!

Eerst konden we rustig van het uitzicht genieten.

Dit was de droomwens van Bianca;

Hieronder een persoonlijk verhaal.

Daarna was het moment aangebroken. We mochten uit het vliegtuig springen. Eerst een vrije val van 30 seconden. Daarna ging de parachute open en kon je iets rustiger van het uitzicht genieten, en wauw wat is Nederland dan mooi vanuit de lucht.

Na een paar minuten was het tijd voor de landing en wat hebben we dat rustig gedaan. Doordat ik al best wel ziek ben had ik niet de kracht om zelf goed te landen, maar dat hebben ze perfect gedaan. Vervolgens kon ik mijn dochter zien landen. Toen iedereen geland was gingen we met de auto weer terug naar het vliegveld waar we een tandemsprong certificaat kregen en de video die gemaakt was tijdens de dag.

En toen was het weer tijd voor de weg naar huis, ik was gesloopt maar had dit voor geen goud willen missen. Ik wil Bert van Dreams4You ontzettend bedanken hiervoor en voor de fijne communicatie.

Bianca Agerbeek

Zonder jou had ik dit niet meegemaakt.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt