Genieten in de wonderlijke omgeving van GaiaZOO

 In Uncategorized

Genieten van zijn dierbaren in de wonderlijke omgeving van GaiaZOO dat was de droomwens van Jos.

Hieronder volgt een persoonlijk verslag.

Vrijdag 19 juni was het eindelijk zo ver. De wens van onze lieve man/ pap/opa Jos ging in vervulling: naar  GaiaZOO. De eerdere wens kon helaas niet plaatsvinden i.v.m. het coronavirus. Hoe langer we moesten wachten hoe minder mobiel Jos werd. Jammer natuurlijk maar niet minder speciaal.
Zodra we in het park waren zijn we naar de flamingo’s gecrossed. Daar kun je in de volière zitten. We genoten van lekkere koffie, fris en gebak. Ondertussen werden er foto’s gemaakt. Jos straalde van oor tot oor. Het was redelijk rustig daardoor konden we mooi alle beesten zien. Opa trots met kleindochter op de schoot vooraan naar de apies kijken. Wat een mooie herinneringen hebben we gemaakt.
Daarna zijn we naar huis gegaan om uit te rusten voor de geheel verzorgde BBQ in de tuin. Iedereen heeft genoten en zowel Jos als Gertie omschreven het als een dag met een gouden randje en om nooit te vergeten. Bedankt lieve mensen, mede door jullie hebben we dit kunnen ondernemen zonder dat we zelf van alles hoefden te regelen, we konden allemaal even ontspannen en genieten.
“Doe iets Groots in het leven van een ander”
Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt