Genieten op Schiermonnikoog als ultieme droomwens

 In Uncategorized

Schiermonnikoog.

Op 13 december was het zover. Schier, here we come. De heenreis naar de boot (Lauwersoog) was luxe, want Patricia bracht ons.
In één van de naastgelegen suites van hotel Graaf Bernstorff lag en stond onze 1e verrassing.
35 rode rozen plus vele presentjes om de avonden door te komen. Door de coronaregels konden we in de avonduren niet in het restaurant dineren, daarom werd ons het eten in de suite gebracht.
Het eten was heerlijk. Dinsdagmorgen konden we ons opmaken voor een fietstour (met persoonlijke gids) over het eiland. Toen we ’s morgens de fietsen gingen halen bij Fietsverhuur Schiermonnikoog, kregen we de 2e verrassing te horen. De fietsen waren voor 3 dagen voor ons gereserveerd. Na de fietstocht met de gids Thijs de Boer voelden we ons rijker.
Hij vertelde ons dingen en wetenswaardigheden die we zelf nooit te weten waren gekomen. Ondanks de motregen en mist hebben we genoten.
Woensdag was de dag van de foto shoot met volop zon. Tegen 10.30 uur kwamen er 2 dames uit Pekela aan om ons met de kleding, haar en dergelijke te helpen.
De fotografe Scarlett de Moor van Wander in Bloom arriveerde een uur later. Na kennismaking samen in de taxi naar de duinen. Scarlett had die plek uitgezocht in overleg met het hotel.
Wat een bijzondere ervaring was dit.
Donderdag werden we tegen 13 uur verwacht bij “De Marlijn” waar we op een lunch werden getrakteerd. “De Marlijn” is de noordelijkste horecagelegenheid van Nederland.
Na de lunch wilden we nog even het strand op om de zee te zien. Het was helaas te mistig om het te zien. Jammer, daarom restte ons alleen nog, om naar de branding te luisteren.

Vrijdag was het weer tijd om naar huis te gaan.
’t Is goed zo.

Namens Fred en mij wil ik bij deze iedereen, maar dan ook iedereen, bedanken voor hun bijdrage aan mijn Droom.

We zien terug op een fantastische week!!

Nogmaals bedankt.
“Overblijf juf” Greetje

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt