Genieten van een vakantie, de zon, dolfijnen en zijn dierbaren als ultieme droomwens van John

 In Uncategorized

Dat was de droomwens van John

Afgelopen september hebben wij het verschrikkelijke nieuws gekregen dat John van Bogget longkanker heeft wat dusdanig is uitgezaaid waardoor er geen kans meer is op genezing. Hij wil dan ook nog volop genieten van het leven en zijn wens is om nog een keer met Petra van Bogget op vakantie te gaan naar een mooi land.

Kayleigh Schreur heeft hiervoor Dreams4you benaderd en is samen met Fatima Karaaslan vrijwillige droomvervuller van Stichting Dreams4you aan het werk gegaan om via crowdfunding deze droom te verwezenlijken. Dit is gelukt en 16 mei is de droom van John in vervulling gegaan en is hij samen met Petra naar Playa del Ingles vertrokken. Zijn droom was ook om te snorkelen en dolfijnen te spotten. Snorkelen heeft hij even gedaan maar dit was toch te zwaar, maar John heeft genoten van het moment dat het wel even ging. Het uitstapje met de catamaran om dolfijnen te spotten was zeer geslaagd, de dolfijnen zwommen voor de boot uit en maakte en dit was prachtig om te zien.

Verder hebben we ook het Palmitos park bezocht, John houdt van allerlei soorten dieren en die hebben we daar gezien. Ook hebben we daar genoten van een dolfijnen show. Een busreis door de binnenlanden en vulkaankraters en een aloë vera plantage en de plaatsen Teror, Tejeda en Pataga liet ons andere stukken van het land zien.

Dit was een geweldig mooie ervaring.

Al met al hebben wij genoten en zijn er veel foto’s en mooie herinneringen gemaakt.

Heel erg bedankt voor iedereen die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Groetjes John en Petra van Bogget

 

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt