Rijden in een camper en genieten van de omgeving als laatste wens

 In Uncategorized

Een grote droom voor Sandra en haar partner Rob…samen sparen voor een camper en mooie plekken op de wereld zien. Tot voor kort een toekomstbeeld waar zij samen hun passie van hadden gemaakt.

Tot die verschrikkelijke diagnose, longkanker. Strijden, vechten, door hele diepe dalen, klom ze er steeds weer uit. Met een positieve blik en een dosis humor. Tot die ene dag alles veranderde. Op meerdere plekken uitzaaiingen. Een ongeneeslijke diagnose. Om deze droom toch uit te kunnen laten komen is er contact opgenomen met Dreams4You. Bert zou dit gaan oppakken. En dat heeft hij gedaan. Woensdag17 april kreeg Sandra de 1e verrassing en is ze meegenomen naar een nagelstyliste die prachtige gelnagels heeft aangebracht. Ondanks dat het een vermoeiende middag was, was ze hier erg blij mee.

Vrijdag 19 april is de droom van Sandra in vervulling gegaan. Samen met Rob een aantal dagen met een camper op vakantie.

Vrijdag rond 10.30 uur werd de camper opgehaald in Aalsmeer. Na de nodige uitleg ging het richting huis om alles in te laden. Rond de klok van 12.45 uur vertrokken ze dan toch echt, uitgezwaaid door dochter, een paar vriendinnen en zus met zwager. Op naar een vakantiepark in Arcen. Daar werd ’s avonds bij de camper een schaal met sushi afgeleverd, waar zij beide zo gek op zijn. Zaterdagochtend kwam de volgende verrassing en werd door het hotel op het park een uitgebreid ontbijt afgegeven bij de camper. Elke avond was er om 18.00 uur een tafeltje gereserveerd in het restaurant op het park. Zondag werd de droom compleet toen de (bonus) kinderen, kleinkinderen, broer en zus met hun partners op bezoek kwamen. Tevens was Ingrid, een fotograaf van Dreams4you aanwezig die foto’s heeft gemaakt. Om 13.00 uur stond er voor allemaal een lunch klaar in het restaurant en rond 16.00 uur is iedereen weer huiswaarts gegaan. Dit was een onvergetelijke dag.

Tijdens het diner op maandagavond zijn Sandra en Rob door Bryan van het restaurant als VIPS behandeld en ontvingen zij een leuk aandenken met een persoonlijke boodschap Dinsdagochtend was het weer tijd om de camper terug te brengen en toen was het weekend dan echt voorbij….. Maar wat hebben ze genoten!! Het was een weekend met een lach en een traan.

Iedereen die hieraan op welke manier dan ook heeft bijgedragen, heel hartelijk dank. Met name zijn dit Camperhuren.nl, Ernst Rauwenhoff; Roompot Arcen, Vera; Hotel Roompot Arcen, Manuela en restaurant de Kloosterhoeve, Bryan Willems en zijn collega’s. Deze organisaties hebben een deel gesponsord om de droom te kunnen verwezenlijken. En niet te vergeten: alle donateurs. Bij thuiskomst stond er een grote bos rozen welke om-niet beschikbaar gesteld zijn door Meewisse Roses HB.V. Vrijdagavond 26 april is er ook nog van een afsluitend diner genoten, wat Sandra heel erg gezellig vond en ze heeft genoten van één van haar lievelingsgerechten:Nasi.

Dit alles zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder de geweldige inzet van Dreams4You en dan in het bijzonder Bert, die alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Dank hiervoor en voor de fijne communicatie.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt