Zelf een vliegtuig besturen als Droomwens van Gerrit

 In Uncategorized

Hieronder de persoonlijke ervaring van Gerrit;

Op dinsdag 9 aug. werd ik opgehaald met vrouw en fototoestel voor een ritje naar Hilversum, richting vliegveld.

Ik kreeg een vliegles, die geregeld was via Bert van Stichting Dreams4you. We waren wat aan de vroege kant maar het weer was prima. Om 10.00 uur kwam Bert en voegde zich bij ons en gingen aan de koffie met gebak, en gezellig zitten praten in afwachting van de piloot.
Door wat verkeersoponthoud kwam Mario wat later maar geen probleem; na uitleg van het vliegtuig en informatie konden we gaan starten. Mijn vrouw ging ook mee. Koptelefoon op, riemen vast en gaan.

Op hoogte kreeg ik het seintje: neem maar over. Wat een machtig moment. Gelukkig woon ik niet ver van Hilversum dus gingen we koers richting mijn woonplaats. Wat een prachtig uitzicht, onbewolkt, mooie foto’s kunnen maken van dorp en omgeving.
Gelukkig nam de piloot het even over zodat ik kon fotograferen. Een paar rondjes over het dorp en via Maartensdijk terug naar Hilversum. Na een precisie landing weer terug op het vliegveld na een prachtige vlucht.
Een nabespreking en afscheid genomen van Bert en de piloot Mario Riemhuis zijn we om het af te sluiten naar het restaurant gegaan om nog even na te genieten. Als aandenken en herinnering een mooie oorkonde gekregen.

Wat een geweldige ervaring in een Cesna 172 Registratie PH – DON.

De woensdagavond werd deze wens via Stichting Dreams4you afgesloten met een etentje.Zeer goed verzorgd,
Dank aan Bert.En mijn dank aan Dreams4You om deze wens uit te laten komen.
Gerrit van Rheenen.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt