Een bijzondere week op Texel

 In Uncategorized

Dreams 4 You maakt Petra’s laatste wens waar

We werden op een dag benaderd door een oud collega van mijn man, die kwam met de mededeling dat ze een organisatie had gevonden die mijn laatste wens wilde laten uitkomen, en of ze even met die organisatie langs kon komen. Natuurlijk was mijn antwoord: ja hoor, graag zelfs.

Na een goed en intens gesprek met veel emoties, kreeg ik van Margreet en Maidy te horen dat ze mijn laatste wens droom waar wilden maken en dat ze er mee aan de slag zouden gaan.

Wat was dat een gelukkig gevoel. Na vele malen heen en weer bellen om een juiste datum te vinden die uiteraard in het behandelplan van het ziekenhuis moest passen maar die vanwege de ziekte steeds veranderde, uiteindelijk een datum geprikt.

Daarna werd het voor ons heel stil, maar achter de schermen bij Dreams4You moet het een intense drukte zijn geweest, zoveel dingen regelen afstemmen en afspreken om mijn droom uit te laten komen.

Maar toen wij het draaiboek van de week Texel kregen een week voor de datum was de inhoud indrukwekkend.
Van begin tot het einde tip top geregeld. Niets was aan het toeval over gelaten, een volledig verzorgde week tot stand gekomen door heel veel sponsoren en in een bijzonder korte tijd geregeld. Werkelijk een huzarenstukje.

 

Op vrijdag was de bootovertocht met TESO naar Texel geregeld en gesponsord. Op het eiland aan gekomen eerst even naar de VVV en dan door naar het huisje. Daar aangekomen vol verbazing, ‘wat een waanzinnig huis’. Met een mooie tuin en leuk zitje met schaduw. De complete inhoud van de koelkast was gesponsord door de AH uit den Burg, wat een geweldig gebaar.

Zondag stond de volgende verrassing op het programma een rondrit met Jan Plezier door de duinen en over het strand in een huifkar met een 2 span er voor. Een geweldige ervaring en een eigenaar die over alles wat wist te vertellen, het heeft ons geboeid van het begin tot het einde. Jan Plezier ontzettend bedankt dat je dit wilde sponseren.

Dinsdag stond de volgende verrassing op het programma. Op naar de strandtent paal 15 daar stond een catweazle klaar voor mij. Daar aangekomen bleek dit een speciale elektrische rolstoel te zijn voor op het stand die ik zelf kon bedienen met een joystick, en met voldoende versnellingen om ook door het rulle zand heen te rijden. Dit was echt een super ervaring even lekker langs de waterlijn rijden en de wind het zand en de geur van de zee door je haren en in je gezicht. Dit was iets wat ik heel graag nog een keer wilde maar fysiek niet meer kon. Paal 15 dank je wel voor het sponsoren van deze ervaring helemaal top.

Donderdag de laatste verrassing entreekaartjes voor Ecomare wat een beleving weer en wat zijn het toch grappige beesten die zeehonden daar kan ik wel dagen doorbrengen en kijken naar ze.
Ecomare ook jullie ontzettend bedankt voor de entreekaarten. Het was echt heel leuk.

Daarna op vrijdag weer naar huis, met een droom die uit was gekomen en een rugzak vol dierbare herinneringen.

 

DREAMS 4 YOU ontzettend bedankt voor het realiseren van mijn droom, maar natuurlijk ook alle sponsoren bedankt, mede door jullie toedoen is mijn droom waarheid geworden.
DANKJEWEL iedereen.

Dikke kus Petra.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt