Een onvergetelijke dag op zandvoort

 In Uncategorized

Een onvergetelijk dagje Zandvoort.

Eindelijk was het dan zover, dinsdag 18 oktober 2022, de grote dag dat het zou gaan gebeuren!

Al vroeg in de ochtend, het was 06.15 uur, kwam de taxi voorrijden in Apeldoorn om Aart jr op te halen. Hij gaat deze dag samen met ome Henk en zijn vader afreizen naar het circuit in Zandvoort. Deze dag had ome Henk geregeld met Donald een vrijwilliger van Dreams4You.

Het was nog mistig maar de reis verliep heel voorspoedig, zo kwamen we omstreeks 8.30 uur aan op het circuit. We waren nog veel te vroeg en gingen daarom eerst nog even een bakje koffie drinken in Mickey’s Bar. Om 9.30 uur liepen we naar de pitbox 23 en 24 waar we welkom werden geheten door Donald en vrijwilligers van de stichting Groot-Hart welke is opgericht door Rob Kamphues. We konden eerst genieten van een lekker bakje koffie of thee.

Daarna deed Rob Kamphues de opening en vertelde hij het e.e.a. over de stichting Groot-Hart en gaf hij tevens informatie hoe deze ochtend er uit kwam te zien. Er stonden 2 auto’s klaar die beiden de baan op zouden gaan om enkele rondjes te gaan rijden over het circuit met natuurlijk een passagier die dan de dag van zijn leven zou gaan beleven.

Aart werd door 2 vrijwilligers van Groot-Hart in een auto geholpen. Toen hij op zijn plek zat werd hij goed vast gemaakt en kreeg hij een helm op. Nu kon het echte grote feest gaan beginnen en ja hoor daar reed Aart als passagier rustig de pitstraat uit om daarna met vol gas zijn rondjes over het circuit te gaan maken. Na een aantal ronden kwam hij weer rustig aan de pitstraat inrijden en werd hij wederom met behulp van 2 vrijwilligers uit de auto ‘gehesen’ en in zijn rolstoel gezet.

Aart was er helemaal vol van, tjonge jonge over het circuit van Zandvoort gereden met een snelheid van 220 km per uur, wie had dat ooit gedacht dat hij dit nog mee zou maken. Aart is een groot F1 fan en volgt echt alles op de voet. Zelfs de F1 races neemt hij op om het later weer terug te kijken, en natuurlijk volgt hij de race live via Viaplay maar kijkt ook altijd nog Race Café welke gepresenteerd wordt door Rob Kamphues. Ook heeft Aart een vitrine kast vol met spullen over de F1, van helmen tot caps, en van auto’s tot andere accessoires.

Het was prachtig weer dus konden we lekker in het zonnetjes zitten in afwachting van de goed verzorgde lunch met allerlei luxe broodjes. Na de lunch sloot Rob Kamphues af en maakten we nog een groepsfoto.

Om 13.45 uur stond de taxi weer voor de deur en konden we de reis naar Apeldoorn weer gaan maken. Al met al een Super dag gehad en het was met recht voor Aart een dag om nooit meer te vergeten en zoals hij zelf zei “Het was de dag van mijn leven”.

We willen hierbij nogmaals de stichting Dreams4You en Groot-Hart, Donald en Rob en vrijwilligers van harte bedanken voor deze onvergetelijk dag

Aart, Vader en Ome Henk.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt