Een speciale avond als ultieme droomwens voor john

 In Uncategorized

De Speciale avond voor John;
Hieronder het persoonlijke verhaal van John en zijn Ultieme droomwens.

Op 21 januari 2019 ging John naar de neuroloog voor de uitslag van een MRI scan. Na jaren rugklachten dachten we aan een hernia.
Nooit konden we bedenken wat we die dag kregen te horen. Op de foto’s was namelijk te zien dat zijn botten vol kanker zaten.
We stapten die dag in een rollercoaster en zitten er nog steeds volop in. Diagnose, uitgezaaide prostaatkanker, op 49 jarige leeftijd. John zou dat jaar 50 worden.
50 is zo’n leeftijd die vaak speciaal wordt gevierd. Verjaardagen vieren was niet echt John zijn ding, maar nu….. nu… werd 50 worden wel heel bijzonder. Wat zou het mooi zijn als we deze dag met ons gezin, familie, vrienden en goede kennissen konden vieren. En wat zou het mooi zijn als er dan mooie anekdotes opgehaald worden en woorden gesproken konden worden.
In een mooie nostalgische omgeving. Het idee speelde en toen liepen we tegen de Stichting Dreams4you aan. Droomvervuller Lianne Poels nam contact met ons op en zij nam de organisatie van onze droom op zich.

Uiteindelijk met als resultaat dat we op 29 oktober 2019 de verjaardag van John konden vieren in speciale, bijzondere omstandigheden. Een avond met een lach en een traan. Mooie woorden, mooie liedjes, presentaties. Liefdevol en warm. Even weg van het ziek zijn.
Alles super geregeld. Lekker eten en drinken. Met andere woorden een avond waar we nog steeds met een fijn gevoel aan terugdenken.
Ook hebben we een herinnering kunnen toevoegen. Het leven draait namelijk niet om de grote materiële zaken, maar om samenzijn en samen herinneringen maken.

Bedankt Stichting Dreams4You voor het mede realiseren van deze bijzondere avond.
Patty en John Proenings

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt