Genieten van haar dierbaren in een vakantiepark als ultieme droomwens

 In Uncategorized

GENIETEN IN EEN VAKANTIEPARK ALS LAATSTE DROOMWENS:

Hieronder het persoonlijke verhaal van de familie;
Via stichting Dreams4you is het voor ons mogelijk geweest, om de laatste wens van Dianne in vervulling te laten gaan, namelijk een weekje centerparcs met ons gezin. Graag willen wij vertellen hoe we deze week ervaren hebben.
Maandag 9 maart 2020, waren wij om 15.00u welkom bij Centerparcs de Kempervennen, waar wij de beschikking kregen over een super luxe VIP huisje met een bubbelbad, en lekkere sauna, hier hebben wij heerlijk gebruik van gemaakt, wat ook nog eens een super de luxe bijkomstigheid was dat er elke dag verse broodjes werden bezorgd bij ons huisje! Als dat geen luxe is!?

Verder hebben wij vooral genoten van de plaza, die op 4 minuutjes lopen was van ons huisje, mama in de rolstoel, en gezellig met ons vieren naar de plaza, om daar lekker wat te drinken, en Bingo te spelen “waar mama ook nog eens een hele mooie sporttas won” daarnaast hebben we ook meegedaan met een echte Quiz avond. Super leuk! En gezellig.
We zijn er ook lekker een dag op uit gegaan en hebben Veldhoven Zoo bezocht. Wat hebben wij, maar vooral mama genoten zeg van papegaaien die op ons kwamen zitten en op je hoofd. Van ringstsaart tot maki’s in je nek, fantastisch!
Daarnaast zijn we een dagje onze oom en tante geweest met onze twee nichtjes, wat hebben we het leuk gehad, de meiden zwemmen, papa en zijn broer met de hondjes wezen wandelen. De twee chihuahuas van ons gezin die waren ook gezellig mee en mama en tante waren lekker in het huisje gebleven. Dezelfde dag zijn we ook nog met z’n allen gaan bowlen. Mama mee om ons aan te moedigen en uit te lachen.
Een hoop plezier hebben we gehad! Vervolgens hebben we de super gezellige dag afgesloten met een lekker etentje in Valkenswaard,

Al met al hebben we het super naar ons zin gehad, en ik denk dat mama haar droom zeker wel is waargemaakt, wij willen jullie en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt, ontzettend bedanken voor deze mogelijkheid, we hebben echt GENOTEN!

Nogmaals super bedankt!
Groetjes Familie van Rossum

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt