Kristel haar droomwens Op Terschelling

 In Uncategorized

Recent mochten wij de laatste wens vervullen van Kristel. Onze droomvervuller ging direct aan de slag.

Hieronder een persoonlijk verslag vanuit de familie:

De droom van Kristel Kloosterman is vorige week uitgekomen. En hoe! Zij is heel erg dankbaar dat ze dit met haar gezin heeft mogen meemaken. Het is wonderlijk hoe alles in elkaar paste en hoe Kristel en haar gezin, ondanks de moeilijke omstandigheden, hebben genoten. Kristel is een enorme positieve powervrouw, die al haar krachten wist te bundelen. We wisten dat er, gezien de gezondheid van Kristel, haast was om de droom uit te laten komen.

Het was bijzonder dat binnen een dag het streefbedrag door alle lieve mensen om hen heen was geregeld. En binnen een paar dagen was het programma samengesteld. Hartverwarmend op welke manier iedereen wilde meewerken om deze droom uit te laten komen! Speciale dank voor Gerda Heddes die de droom samen met ons heeft georganiseerd! Kristel is vorige week donderdag opgehaald door de Wensambulance Amsterdam. Zo fijn dat ze kon liggen en de vrijwilligers waren aardig en professioneel. De watertaxi De Bazuin verzorgde de overtocht. Helaas was Kristel misselijk, desondanks was het al wel een belevenis op zich. Aan de kade stond Gerda de familie Kloosterman op te wachten en ging het meteen beter met Kristel.

Voordat Kristel in het prachtige zorghotel Buren kon gaan rusten, werd er getoost op een mooie tijd op Terschelling. Als verrassing stond er een prachtig boeket op de kamer. In de middag stond er een tocht met de historische reddingsboot van de KNRM naar de zeehondenplaat op het programma. Het was een prachtige tocht en Kristel heeft met iedereen een praatje gemaakt.

Bij terugkomst in het zorghotel was er weer ruimte om te rusten. Het eten werd verzorgd door het Raadhuis. Ondanks dat Kristel zelf niet meer zoveel at, kon ze wel genieten van het diner en de rest die genoot van het heerlijke eten. Als extra toetje was er een muzikale versnapering van Dick de Graaff, muziekdocent op Terschelling. Vooral het lied Erbarme dich (ontferm U over mij) kwam heel erg bij iedereen binnen.

Het zorghotel stond garant voor de juiste hulp. Dat was zo heel fijn! Na een goede nacht en lekker ontbijt, kwam de visagiste Anouschka langs. Nadat iedereen er tip top uitzag, kwam Anno de fotograaf. Hij wist in korte tijd prachtige foto’s te maken! Daar wordt binnenkort door onze vrijwillige fotograaf een boek vol met dierbare herinneringen van gemaakt. De energie van Kristel raakte helaas op. Toch heeft zij nog kunnen genieten van alle mooie plekjes op Terschelling, die Anno hen liet zien. Een bijkomend voordeel was dat Anno boswachter bij Staatsbosbeheer is en vol trots de pareltjes van het eiland liet zien. ’t Lokaal heeft twee picknickmanden vol met heerlijkheden verzorgd. Met daarbij een prachtig servies en bestek. Inmiddels was ook dominee Mathilde de Graaff gearriveerd. Zij zorgde ervoor dat Kristel bij haar kon gaan rusten. Er werden waardevolle gesprekken gevoerd, liederen gezongen en Mathilde droeg een zeer passend gedicht voor. Voor iedereen gaf dit ontzettend veel troost en kracht. Alles klopte in deze droom! Het heeft zo moeten zijn. Kristel is ontzettend blij dat zij nog zo met haar gezin en de vrienden om hen heen heeft kunnen genieten! Momenteel gaat het helaas een stuk minder goed met Kristel. Wij wensen haar en haar geliefden heel veel sterkte! We weten zeker dat de fotoboeken, die ze straks zullen krijgen, hen voor altijd doen terugdenken aan de mooie momenten die ze samen op Terschelling hebben beleefd.

Speciale dank aan: Stichting Dreams4You,Wensambulance Amsterdam, Watertaxi De Bazuin, Zorghotel Buren, ’t Lokaal, Het Raadhuis, de Goudsmit, de KNMR, Anno Smit (fotograaf), Anouschka (visagist) en Dick de Graaf (muziekdocent), Mathilde de Graaff (dominee) en Staatbosbeheer.

“Doe iets groots in het leven van een ander”

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt