Scheuren in je droomauto als laatste wens

 In Uncategorized

Deze droom van Martin ging recent in vervulling. wat super om te zien dat Martin heeft genoten van deze droomdag. als kers op de taart mocht hij ook zelf rijden in de Audi RS6. Iedereen bedankt voor de medewerking en hulp om deze droom te realiseren.
Hieronder een Persoonlijk verhaal:

11 november was het dan zo ver. De wens van Martin ging in vervulling. Martin en zijn broer werden in de vroege ochtend opgehaald door Anne met zijn prachtige Audi RS6. Er was ook een fotograaf mee om alles vast leggen, wat een fijne verrassing.
Daar gingen ze dan op weg naar TT circuit Assen. In Assen aangekomen zijn ze direct de baan op gegaan en het gas ingetrapt.
Anne scheurde het circuit over. Na een aantal rondjes konden de mannen even op adem komen en genieten van een goed gevulde lunchmand. Toen snel het circuit weer op. Na een aantal rondjes was er een verrassing, Martin mocht ook nog mee in de Medical car ,een Audi Rs4.

Op de terugweg naar huis mocht Martin zelf rijden in de Audi. Via Duitsland terug naar Emmen. Wat een power, niet te bevatten wanneer je zelf rijdt in een Peugeot. Martin stond er echt van te kijken hoe gemakkelijk en fijn zo’n auto rijdt op hoge snelheid.
Hij heeft enorm genoten van die dag. Toen hij thuis kwam stond er een mega groot en prachtig boeket bloemen voor de deur waar we nog steeds van genieten.
En het is nog niet voorbij. Binnenkort mag hij nog een keer scheuren maar dan tijdens een slipcursus. Dit had al moeten gebeuren maar helaas had Martin op de geplande dag een slechte dag en hebben we deze uit moeten stellen.
Maar dat mag de pret niet drukken, binnenkort gaat dit alsnog gebeuren en wat in het vat zit…..

We willen Stichting Dreams4you, alle donateurs en anderen mensen die zich in hebben gezet enorm bedanken voor het laten uitkomen van Martin zijn wens!

“Doe iets groots in het leven van een ander”

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt