Rijden met een Kever Cabrio over een Waddeneiland dat was de ultieme droom van Cindy.

Deze droom hebben wij in januari mogen vervullen. Hieronder een persoonlijk verslag: 

Lieve mensen bedankt voor deze mooie ervaring. Na de kerst is het met mijn gezondheid steeds harder achteruit gegaan en gelukkig konden we snel een datum plannen om de droom in te vullen. Het weekend is een waar sprookje geworden. Dankzij de hulp van heel veel mensen is ons alles gegund wat we maar konden dromen.

Vanuit Limburg zijn wij vertrokken met een gehuurde bus zodat we er allemaal in pasten, (6 personen, hond en rolstoel) naar Texel. Wat voor ons lag was een memorabel weekend vol liefde en herinneringen. Er was een prachtig huisje in Cocksdorp geregeld om tot rust te komen en in de avond werd een boodschappenpakket met heerlijke dingen en een 3-gangen diner thuisbezorgd. De volgende dag was het dan zover. Een prachtig rode Kever Cabrio stond klaar voor een route over het eiland. De kinderen mochten er geheel in stijl achteraan in een witte limousine. Wat hebben we genoten! De route bracht ons naar een verwarmde schapenboet, waar we met een heerlijke lunch begeleid met muziek verwelkomd werden. Dat was niet het enige wat ons na de lunch verwelkomde, de sneeuw maakt het sprookje van die dag compleet. In het huisje werd ook deze avond een diner aangeboden.

De volgende dag kregen we een prive rondleiding bij Ecomare, waar de kinderen ontzettend van genoten hebben. De dag werd afgesloten met een heerlijke warme chocolademelk (take-away) en met een elektrische rolstoel een rondje crossen over het strand.