Vliegen in een helicopter als droomwens

 In Uncategorized

Kortgeleden konden wij de droom vervullen van Eric.

hieronder het persoonlijke verhaal.

April 2023. Als je te horen krijgt dat je vader niet meer geholpen kan worden door diverse inwendige complicaties in combinatie met nierdialyse, levertrombose en een GIST, dan weet je dat zoveel mogelijk tijd “qualitytime” moet zijn omdat je niet weet hoelang we nog hebben.

Je vraagt hem naar wat hij allemaal nog graag zou doen, in combinatie met wat ook nog eens haalbaar is. Een van de wensen van mijn vader was (al jarenlang) een Apache helikoptervlucht boven zijn huis en weiland om dit van boven af te zien.

Okeej, waar begin je dan met zoeken? Juist! Google! Laatste wens! En dan kom je al vrij snel uit bij Dreams4You.

Mei 2023 Aanmelden ging vrij gemakkelijk online terwijl je beseft dat de wens misschien niet realistisch is en dat je misschien nooit iets te horen krijgt. Maar dat gebeurde wel!

Juni 2023 Ik werd door een vriendelijke dame gebeld die me zei dat ze dromen waarmaken, maar misschien niet zoals gewenst. Een Apache helikopter is namelijk van Defensie en die zijn helaas (nog steeds) niet bereikbaar voor dit soort verzoeken. Ze kon waarschijnlijk wel een “gewone” helikoptervlucht organiseren. Noem het maar gewoon J. Ze legde uit dat dit op basis van crowdfunding zou kunnen worden georganiseerd en dat ik een contactpersoon (Bert Clarenbach) van hun organisatie toegewezen zou krijgen! Hoe geweldig was dat?

Van het een kwam het ander en vandaag was het dan zover!

6 september 2023 Airport Lelystad, wellicht de mooiste dag van het jaar!

We werden door Bert Clarenbach ontvangen met een mooie bos bloemen (oranje gerbera’s). Hij begeleidde ons naar de wachtruimte voor de helikoptervlucht. Daar ontmoetten we onze piloot Freek van Rossem. We kregen een kleine briefing en toen waren we klaar voor vertrek J.

Verrassend dat we 300 meter hoog zaten, met 200km per uur, richting Maurik! Zodra we over de Utrechtse Heuvelrug kwamen werd het bekend terrein. M’n pa genoot met volle teugen!

We hebben foto’s kunnen maken van de straat waarin hij woont, z’n woning gesignaleerd en boven het weiland gevlogen! Een onvergetelijke ervaring! Bij terugkomst wachtte hem nog een verrassing, een cd van een van zijn favoriete bands The Tielman Brothers, en als afsluiter kregen we ook nog een Indische rijsttafel aangeboden!

We hebben diezelfde avond bij Indrapura in Driebergen echt heerlijk gegeten. M’n pa was behoorlijk onder de indruk van dit gebeuren en ook best emotioneel dat dit voor hem is georganiseerd. Woorden schieten hem te kort! Duizend maal dank!

Hartelijke groet namens Eric Muller zijn vrouw Marja en dochter Angelique.

 

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt