Zweven in een luchtballon als laatste wens

 In Uncategorized
Door stichting Dreams4you is de laatste wens van Janna in vervulling gegaan.
Janna is terminaal en heeft uitgezaaide longkanker. Ze heeft in maart 2023 te horen gekregen dat ze nog 5 tot 8 maand te leven heeft. Janna was mijn overbuurvrouw waar ik vaak op de koffie kwam. De klik was zo fijn dat het voelt als een moeder-dochter relatie. Inmiddels ben ik verhuist maar ga ik nog steeds regelmatig bij Janna langs.
Zo kwam het ook ter sprake dat Janna nog een laatste wens had. Ze wilde nog heel graag in een luchtballon de lucht in.
Dit wilde ze al meer dan 30 jaar maar door omstandigheden is het er nooit van gekomen.
Toen eenmaal thuis dacht ik, hier moet ik wat mee doen. Ik heb contact opgezocht met stichting Deams4you en het verhaal verteld. Kort daarna werd ik gebeld door de vrijwilliger Bert. Hij heeft alles tot in de puntjes voor Janna geregeld. Bert was zeer gemotiveerd en het contact was ook erg fijn.
Op 29 Augustus zijn Janna en ik in een luchtballon omhooggegaan.
Janna was zo blij dat haar droom uitkwam en straalde van geluk. Dit moment pakken ze mij niet meer af, zei Janna. Ze heeft enorm genoten en vond het jammer toen we weer moesten landen. Ze wilde nog wel langer in de lucht zweven.
Wij (Janna en ik) willen Dreams4you en dan met name Bert bedanken voor de goede zorg en voor alles wat hij voor ons gedaan heeft. Heel erg bedankt Bert.
Groeten Janna & Rianne
Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt