Genieten van de bioscoopfilm van André Rieu op een heel bijzondere wijze

 In Uncategorized

Een avond naar een concert van Andre Rieu op het Vrijthof.

Dat was de wens voor mijn peettante Els en haar dochters. Een normale wens. Echter: niet als je door ziekte in een rolstoel zit, niet als je door het coronavirus aan (verpleeg)huis gekluisterd bent en ook niet als het ‘Johann Strauss Orkest – Andre Rieu’ niet kan optreden door ditzelfde virus. In de veronderstelling dat mijn wens dus een onmogelijke zou zijn, diende ik deze toch in bij Stichting Dreams4you.        Wat schetst mijn verwondering binnen het tijdsbestek van 2 weken is een dag geregeld waarop Els in de ambulance van ‘Stichting Veluwse Wens Ambulance’ vervoerd kon worden naar Maastricht waar we welkom zijn geheten in de repetitie hallen van het orkest van Andre Rieu om de film Magical Maastricht – verbonden door muziek te kijken met als klap op de vuurpijl een ontmoeting met De Maestro André Rieu zelf. Ter afsluiting van de middag is Els haar wens om mosselen te eten ingewilligd is op een van de terrassen met de meest behulpzame bediening van eetcafé Aon’t Batt, op een van de mooiste plekjes aan de Maas met zicht op België. Dankzij Stichting Dreams4you en Stichting Veluwse Wens Ambulance is wat onmogelijk leek, mogelijk gemaakt.

Dat mensen die vreemden zijn, er vrijwillig alles aan doen om mijn wens werkelijkheid te laten worden, is hartverwarmend! Het ontroert mij dat daarbij Els haar dochters zoveel mogelijk zijn vrijgehouden van verantwoordelijkheid zodat zij zorgeloos konden meegenieten.

Stichting Dreams4you met in het bijzonder de vrijwilligers Lianne en Nathalie, maar ook De stichting Veluwse Wens Ambulance met in het bijzonder de vrijwilligers Henk en Marion.

Mede namens Els, Ingrid en Masha, wil ik jullie hartelijk danken voor deze geweldige dag die we als waardevolle herinnering zullen blijven koesteren! Respect voor jullie hart van goud!

Groet Elles.

Recent Posts
Contacteer ons

vul de onderstaande gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt